Canım hergün leslie yapmak şart ama...1 gün Jillian 1 gün Leslie yapıyorum bu şekilde kabul ederseniz ben de varım :)
Tamam o zaman...10şubat tekrar haberdar et canımçok güzel olur canım ben hiç spor yapamıyorum katılmak isterim
attıgın linki görmeden geldim buraya bnde leslie ypan arıyordum bnide alrsan bn varımCanım hergün leslie yapmak şart ama...
İyi yaptın canım.11şubattan itibaren hep birlikdde yapıcaz...vallahi bnde varım videoları bulmakta zorlanıyordum bgn 3 mile yaptm
Alırsan ne demek bitanem.yeter ki siz isteyinnn...attıgın linki görmeden geldim buraya bnde leslie ypan arıyordum bnide alrsan bn varım
tmam ablam inşaallahİyi yaptın canım.11şubattan itibaren hep birlikdde yapıcaz...
kimse durduramaz artık beniiiAlırsan ne demek bitanem.yeter ki siz isteyinnn...
Olma mı?olu tabiBenide yaziver olu mu :)
Olsun canım,sen sporunu yap yeterki...ben şimdi hergün hem leslie hem jillian hrm de bazı pilates haraketleri yayapıyorum.yanlış anlamayın spor hayranı deyilim..deyildim aslında son 1aydır grupdakı ve takımdakı motivasyon ve bazı arkadaşlar sayesinde sever oldum sporu...hem zorunluluk iyi geldi bana.eminim ki benim gibisi çok aramızda...Üzüldüm şimdiben sırf bacaklara yüklenmeyim farklı şeyler de yapim diye bir gün jillian bir gün leslie yapıyorum. Nasip değilmiş
Benim de bacaklarla sorunum.. inşallah daha fit görünürüz böğlelikle...Benim sorunum zaten bacaklarla olur aslında bana uyar ama internet paketim yeter mi ki
Ayy tabiki...10şubat isimleri falan bildiriz yaparız birlikde.kaç kişi?Merhaba canimm..ben 1 aydir yapiyorum leslieyi farkli bir topic acmistim..kabul ederseniz burda devam etmek isterim diger arkadaslari da alip