Leslie Sansone ile "walk at home" ...hep birlikte...

İlk sayfada 1sürü link koyduk kuzucum istediyini yapa bilirsin...ben bu gün dün bi arkadaşın öneriyi 4mileni yapıcam inşallah...yyapmaya gidiyorum hatta...

Bende muzik aciyorum daha keyifli oluyor

Ozalycim, sen ikisinin birden altından kalkarsın.
Jillian bitene kadar Leslie'yi 1 mil yaparsın sonradan arttırırsın.

ben de sesini kısıp dizi izleyerek yapıyorum...o da keyifli oluyor...

Ben de aynen öyle yapıyorum.
Önceden film açardım, filmin gazı ile 7-8 mile çıktığı olurdu.
Arada kilo farkımın nedenleri ortaya çıkıyor. O zamanlar 55'tim, şimdi 80'den hallice.

Ben de aynen öyle yapıyorum.
Önceden film açardım, filmin gazı ile 7-8 mile çıktığı olurdu.
Arada kilo farkımın nedenleri ortaya çıkıyor. O zamanlar 55'tim, şimdi 80'den hallice.
Nasıl aldın kız o kadar kiloyu?

ismimizin yanına artı koyuyoruz canım hergün listede jillianda da böyle yapıyoruz yapamayana niye yapmadın diyruz devam zorunluluğu şart

Zaten bende o yüzden sizlere dahil oldum ya maalesef kendi kendime olunca ay dur şimdi yaparım ay dur akşam yaparım derken hep sallıyordum ama öyle bir huyum var ki birine ne konuda söz verirsem vereyim öleceğimi bilsem sözümü tutarım eeee söz verildi artık kıvırma şansım sıfır inşallah 1 ayın sonunda da söz vermeme gerekmeden leslieye devam edeceğim alışkanlık halinede gelince

Maşallah canım yaaa hızlı çıktın
Bende aslında ufak ufak başlarım diye düşünüyorum ama sağ olsun küçük cimcime canım sıkıldı dedikçe onla birşeyler yapıyoruz ( ablamız pazar günü dönüyor tatilden artık o gelince rahatlarım ki büyük kızımıda leslie yapmaya teşvik edeceğim çocuk ders çalışmaktan hiç bir spor faaliyetine yazılamadı bu sene ve kendide rahatsız oluyor bari o bahaneyle sıkılaşmış olur hemde bana arkadaş olur )

bende katılmak istiyoruuuum. benide aranıza alırmısınız şuan inceleyemedim ama yarın tekrar bakıcam bu konuya. beraberce daha çok gaza gelip kilo veririz.

Tabiki alırız canım.11şubata kadar incelersin inşallah...
inşallah kendi çabalarmla 81 den 78 e düştüm spor yapmak istiyodum burayı keşfettim. anladığım kadarıyla incelme oluyor peki kilo vermeyede yardımcı olurmu acaba az önce ilk videoyu yaptım çok zeevkli vaktim olsa diğerlerinide yapıcaktım ama yarına artık sadece deneme amaçlı yapmıştım.11 ocağa kadar prova yapayım :)

tabiki canım kardiyo ağırlıklı olduğundan beslenmene dikkat edersen kilo verirken sıkılaşırsın biz zaten çoğumuz cuma zayıflama takımlarındayız yani amaç kilo vermek bir yerde

iyi ki böyle bi konu açmışsınız bende aranıza katılmak isterim çook daha önce bi kaç kez 3 mil denedim ama hep yarıda tıkandım 11 şubata kadar 1 mil yapıcam önden alıştırma olsun olar mı ki ?

tabiki canım kardiyo ağırlıklı olduğundan beslenmene dikkat edersen kilo verirken sıkılaşırsın biz zaten çoğumuz cuma zayıflama takımlarındayız yani amaç kilo vermek bir yerde
bugün orayada baktım ama çok karışık geldi kurallar nedense vaktim azdı inceleyemedim . kesin kararlıyım gitcek kilolar:)

Ben yaklaşık 3-4 sene önce ilk defa 5 mile i yaptığımda yanaklarım kıpkırmızı olmuştu, üstümdeki tişört sırılsıklam olmuştu. Salona girdiğimde annem "sen nereye gidip geldin öyle" demişti. Hani sağlam terletmişti beni. Tekrar başlamak güzel olacak. Yazıverin kızlar beni de listeye. :)

Evet en güzel tarafı zamanımız olmadığında 15 dakikalık videoyu yapabiliriz ama en azından devamlılık sağlamış oluruz. Çok güzel oldu bu konu.

Ayrıca tatlibikiz aşkolsun insan bir haber verir. Ha dedin bu kız sporları yarıda bırakıyor hiç başlamasın daha iyi. Şaka bir yana iyi ki gördüm konuyu yoksa kaçırsaydım üzülürdüm. :)

İyiki geldin canim:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…