İlk sayfada 1sürü link koyduk kuzucum istediyini yapa bilirsin...ben bu gün dün bi arkadaşın öneriyi 4mileni yapıcam inşallah...yyapmaya gidiyorum hatta...kizlarrr slm..
ben iki gundur yapmaya basladim bile,,,bence cokk zevkli bu lesli daha bi inanc geldikilo verecegime..
dun 15 dk.bugun 25 dk yapildi..
ben you tubeden yapiyorum lesli 3 mil acilmadi ama lesli 1 mil expres yapiyorum 16 dk lik bir video 2 defa yaptikmi tamamdir
ben arada mp3 ümü takıyorum kulağıma 5 mil faln yapacaksam en sevdiğim hareketli müzikler eşliğinde yapıyorum yada radyo açıp bilgisayarın sesini kapatıyorum harika oluyor tavsiye ederim 3 milde de bazen yapıyorum ruh halime göre sinir olursan öyle dene
ya bende gelmek istiyorumyuppe nerede ben orada olmalıyım.onsuz su içemiom ben :)
Ama jillianım var squat challenge'm var ne ara yapıcam şu leslieyi öff
Hepiniz fit olacanız ben mit olcam
25 şubatta 2.grup ekleseniz acaba nasıl olur? olur mu?
ben de sesini kısıp dizi izleyerek yapıyorum...o da keyifli oluyor...
Nasıl aldın kız o kadar kiloyu?Ben de aynen öyle yapıyorum.
Önceden film açardım, filmin gazı ile 7-8 mile çıktığı olurdu.
Arada kilo farkımın nedenleri ortaya çıkıyor. O zamanlar 55'tim, şimdi 80'den hallice.
ismimizin yanına artı koyuyoruz canım hergün listede jillianda da böyle yapıyoruz yapamayana niye yapmadın diyruz devam zorunluluğu şart
kizlarrr slm..
ben iki gundur yapmaya basladim bile,,,bence cokk zevkli bu lesli daha bi inanc geldikilo verecegime..
dun 15 dk.bugun 25 dk yapildi..
ben you tubeden yapiyorum lesli 3 mil acilmadi ama lesli 1 mil expres yapiyorum 16 dk lik bir video 2 defa yaptikmi tamamdir
Tabiki alırız canım.11şubata kadar incelersin inşallah...bende katılmak istiyoruuuum. benide aranıza alırmısınız şuan inceleyemedim ama yarın tekrar bakıcam bu konuya. beraberce daha çok gaza gelip kilo veririz.
inşallah kendi çabalarmla 81 den 78 e düştüm spor yapmak istiyodum burayı keşfettim. anladığım kadarıyla incelme oluyor peki kilo vermeyede yardımcı olurmu acaba az önce ilk videoyu yaptım çok zeevkli vaktim olsa diğerlerinide yapıcaktım ama yarına artık sadece deneme amaçlı yapmıştım.11 ocağa kadar prova yapayım :)Tabiki alırız canım.11şubata kadar incelersin inşallah...
tabiki canım kardiyo ağırlıklı olduğundan beslenmene dikkat edersen kilo verirken sıkılaşırsın biz zaten çoğumuz cuma zayıflama takımlarındayız yani amaç kilo vermek bir yerdeinşallah kendi çabalarmla 81 den 78 e düştüm spor yapmak istiyodum burayı keşfettim. anladığım kadarıyla incelme oluyor peki kilo vermeyede yardımcı olurmu acaba az önce ilk videoyu yaptım çok zeevkli vaktim olsa diğerlerinide yapıcaktım ama yarına artık sadece deneme amaçlı yapmıştım.11 ocağa kadar prova yapayım :)
bugün orayada baktım ama çok karışık geldi kurallar nedense vaktim azdı inceleyemedim . kesin kararlıyım gitcek kilolar:)tabiki canım kardiyo ağırlıklı olduğundan beslenmene dikkat edersen kilo verirken sıkılaşırsın biz zaten çoğumuz cuma zayıflama takımlarındayız yani amaç kilo vermek bir yerde
bende bugün başladım pilatese leslieye daha başlamadım 11 şubatı bekliyorum :)Ben de pilates yapıyorum ek olarak.sayarak 500-700 bacak haraketi yapıyorum dizi izlerken...çok zevkli...
kızlar ben bu leslieyi çok seviyorum.bu grupun en iyi yanıda ne biliyormusun...istediyin zaman zarfı mevcut,diyelim zamanın yok misafirin gelecek 15dakikalık videoyu yapıyorsun ve spor yapmış oluyorsun...hiç bi sporu böğle severek yapmadım...her gün aynı saatte yapıyorum ya sabırsızlanıyorum şimdi o saatin gelmesi için.pcde dizi açıyorum,tel.de de leslie...ooooh ne güzel sıkılmadan yapıyorum...o esnada 2bardak zencefilli suyumu içiyorum...
İyiki geldin canim:)))Ben yaklaşık 3-4 sene önce ilk defa 5 mile i yaptığımda yanaklarım kıpkırmızı olmuştu, üstümdeki tişört sırılsıklam olmuştu. Salona girdiğimde annem "sen nereye gidip geldin öyle" demişti.Hani sağlam terletmişti beni. Tekrar başlamak güzel olacak. Yazıverin kızlar beni de listeye. :)
Evet en güzel tarafı zamanımız olmadığında 15 dakikalık videoyu yapabiliriz ama en azından devamlılık sağlamış oluruz. Çok güzel oldu bu konu.
Ayrıcatatlibikiz aşkolsun insan bir haber verir. Ha dedin bu kız sporları yarıda bırakıyor hiç başlamasın daha iyi. Şaka bir yana iyi ki gördüm konuyu yoksa kaçırsaydım üzülürdüm. :)
Goksar
A ay__060
yuppe
E eminem63
ispanyol
tatlibikiz
@nepnep6
toplight
A Akrepimm
ByMilena
Semipermeable
C CallanPinckney
S speedy26
aydinays
@gulruguler
M minicooper2013
chatlax
Whisper84
Adonia
deadline
B bluedreams79
hm22
melekes
yenibiryasam
@adayaren38
oynakbasi34
_AYNURA_
Y yildiz
ilk-nur
@gel_pcpc
@EYLUL SILA
ebruli1820
dagatesi
caliskangarfield
usriyusra
kooficik
lois3
@bonbon72
Hemmen ekliyorum tatlim kuusura bakma :)Bende katıldım canım gözden kaçtım sanırım=)