Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Goksar
A ay__060
yuppe ask olsun beni eklememissinizsiniz ilk ben gonulluydu.
E eminem63
ispanyol
tatlibikiz
@nepnep6
toplight
A Akrepimm
ByMilena
Semipermeable
C CallanPinckney
S speedy26
aydinays
@gulruguler
M minicooper2013
chatlax
Whisper84
Adonia
deadline
B bluedreams79
hm22
melekes
yenibiryasam
@adayaren38
oynakbasi34
_AYNURA_
Y yildiz
ilk-nur
@gel_pcpc
@EYLUL SILA
ebruli1820
dagatesi
caliskangarfield
@moni
Boyle devam ederiz insallah aynuramVuavvvvv 38kişi olmuşuz yahu...hey maaaşallah...Allah artırsın...
35mişiz yahu..usruyusrayı da eklermisin ezgim...ben uyuyorum...gözler kapandı kapanacak...iyi geceler herkese...36arkadaş...mucks..Boyle devam ederiz insallah aynuram
Optum tatlimm35mişiz yahu..usruyusrayı da eklermisin ezgim...ben uyuyorum...gözler kapandı kapanacak...iyi geceler herkese...36arkadaş...mucks..
İnsallah canim tatli uykularliste baya kalabalık oldu maşallah bu sefer aynı sayıyla bitirebilmek umuduyla diyorum iyi geceler
leslie kolay olduğu için bence çoğu kişi devam ederliste baya kalabalık oldu maşallah bu sefer aynı sayıyla bitirebilmek umuduyla diyorum iyi geceler
canım isimler olan mesajı alıntılayıp isminin önüne + koyacaksın....Herkese günaydınnnnnnnn
Kızlarrrrrrrrr aklıma takılan birşeyi sorayım sizlere
Şimdi biz her gün leslie yaptıktan sonra yaptık diye buraya yazıyormuyuz hani birbirimizi kız sen niye yapmadın daha diye uyarmak babında
diyer grup 30gün bittikden sonra açılır her halde canım...günde 15dakikacık ayıra bilirsin ya....ya bende gelmek istiyorum yuppe nerede ben orada olmalıyım.onsuz su içemiom ben :)
Ama jillianım var squat challenge'm var ne ara yapıcam şu leslieyi öff
Hepiniz fit olacanız ben mit olcam
25 şubatta 2.grup ekleseniz acaba nasıl olur? olur mu?
Bunu bende merak ediyorum
Akşam kaç gün jillianım kalmış bakıcam eğer az günse bende katılacağım leslieyi çok merak ediyorum.diyer grup 30gün bittikden sonra açılır her halde canım...günde 15dakikacık ayıra bilirsin ya....
Evet istediyini yapa bilirsin canım...kızlar istediğimiz videoyu yapıyoruz değil mi? Lesliyi sevmiyordum ama sırf aranızda olmak için yapacağım Başka bir program takip edeceğim ama 1 mile ekleyebilirim burdan. kısa videoyu yapmam sorun olmayacaksa bende varım =)
evet bencede o nedenle kalabalığız sanırımleslie kolay olduğu için bence çoğu kişi devam eder
özellikle 1 mile herkese uygunnn
ismimizin yanına artı koyuyoruz canım hergün listede jillianda da böyle yapıyoruz yapamayana niye yapmadın diyruz devam zorunluluğu şartHerkese günaydınnnnnnnn
Kızlarrrrrrrrr aklıma takılan birşeyi sorayım sizlere
Şimdi biz her gün leslie yaptıktan sonra yaptık diye buraya yazıyormuyuz hani birbirimizi kız sen niye yapmadın daha diye uyarmak babında
ben mesela 2 mil leslie yanına bacak karın videosu düşünüyorum fitness blender diye bir şey var biliyormusun youtube da var onun videolarından eklemeyi düşünüyorum ben birde duruma göre squat senin düşündüğün birşey varmı video olarakkızlar istediğimiz videoyu yapıyoruz değil mi? Lesliyi sevmiyordum ama sırf aranızda olmak için yapacağım Başka bir program takip edeceğim ama 1 mile ekleyebilirim burdan. kısa videoyu yapmam sorun olmayacaksa bende varım =)
o zaman bende varım sonuna kadar=)Evet istediyini yapa bilirsin canım...
canım turbo fire programına başlıcam. birde yanına ek 21 day fix. ikiside 35 er dk lık videolar. ama bir hayli yorucu duruyor. 21 day fix i 21 gün yapıp bırakcam çünkü turbonun süresi ileride artıyor=)evet bencede o nedenle kalabalığız sanırım
ismimizin yanına artı koyuyoruz canım hergün listede jillianda da böyle yapıyoruz yapamayana niye yapmadın diyruz devam zorunluluğu şart
ben mesela 2 mil leslie yanına bacak karın videosu düşünüyorum fitness blender diye bir şey var biliyormusun youtube da var onun videolarından eklemeyi düşünüyorum ben birde duruma göre squat senin düşündüğün birşey varmı video olarak
Ben de pilates yapıyorum ek olarak.sayarak 500-700 bacak haraketi yapıyorum dizi izlerken...çok zevkli...evet bencede o nedenle kalabalığız sanırım
ismimizin yanına artı koyuyoruz canım hergün listede jillianda da böyle yapıyoruz yapamayana niye yapmadın diyruz devam zorunluluğu şart
ben mesela 2 mil leslie yanına bacak karın videosu düşünüyorum fitness blender diye bir şey var biliyormusun youtube da var onun videolarından eklemeyi düşünüyorum ben birde duruma göre squat senin düşündüğün birşey varmı video olarak