Leslie 3.grup :)

son güne özel güzel bi spor ile bu gruba kapanış yapıyorum diğer gruptan devam :) memnun kaldık tabikide arada bi üşengeçliklerim olmasaydı iyiydi ama bu grup olmasaydı hiç spor yapmazdm o da ayrı bir konu :)
*5 dk trambolin
50 selülitsavar
100 bacak plates cemberi
50 kol plates cemberi
50 üçgen
60 sn den 6 farklı plank hareketi
50 squat ( 2kg agırlık )
100 arkaya tekme ( 2 kg )
1 mil leslie ( 2 kg )
50 merdiven

Selamün Aleyküm :KK3:

Dün 1 saat yürüyüşümü yaptım ama geç geline bildirmeyi unuttum :KK48:
Bundan sonrası içinde güzel bir program yapıyorum kendime :KK66: 3 mil leslinin yanına birde sworkit diye bir program yükledim cebime :21: hareketleri sırayla gösteriyor ve hangi bölgeyi çalıştırmak istiyorsan onu seçiyorsun ona göre yönlendiriyor :KK66:
Banada dün bir arkadaş yazmış o programı ve çok eğendim :21:

kızlar gıremıyorum telefonm kırıldıgı ıcın bılgısayar bulunca gırebılıyorum
vızelerım falan baslıycak ben yenı grup acmaktan yana degılım
spor gruplarında la lune adlı kullanıcının spor topiği var orası cok guzel gercekten ısteyen gelebılır :KK66:

Hanımlar konu açılalı baya olmuş elinde leslie nin 5 millik videosu olan var mı ? Leslie başlıklı tüm konulara yazıyorum. Elinde olan varsa lütfen benimle paylaşabilir mi?

yardım edermisiniz?
vermem gereken 10-12 kilom var, jillian michales e başladım dün ama sanki ilk başlarken leslie sansone daha iyi gibi ama birsürü video var hangisinden başlamalıyım? kilom daha çok basenlerde ve pantolon kenarından fışkıran bel bölgemde de var.

yardım edermisiniz?
vermem gereken 10-12 kilom var, jillian michales e başladım dün ama sanki ilk başlarken leslie sansone daha iyi gibi ama birsürü video var hangisinden başlamalıyım? kilom daha çok basenlerde ve pantolon kenarından fışkıran bel bölgemde de var.
Canım Leslie yapıyorum bende. Yorulmadan nefes nefese kalmadan rahatlıkla herkesin yapabileceği bir spor. Aman alt tarafı yürüyüş dedim ama hafife almışım. Kan ter içinde kalıyorum. Üstelik sadece yürüyüş değil arada yaptırdığı başka hareketlerde karın kaslarının bacaklarının çalışmasını sağlıyor. Jillian i da çok duydum ama bana itici geldi o kadın :KK42: hareketleri de ağır geldiği için onu yapmadım. Şu an vermem gereken çok fazla kilo var onları vereyim sıkılasmak için belki yaparim

peki leslie nin hangi videoları bana göredir hangisini yapayım öyle çok video varki kafam karıştı, bu konuda yardımcı olabilirmisin?

peki leslie nin hangi videoları bana göredir hangisini yapayım öyle çok video varki kafam karıştı, bu konuda yardımcı olabilirmisin?
Canım hepsinde hemen hemen aynı şeyleri yapıyor. Ben direk 3 millik 45 dakikalık videosuyla başlamıştım ama ertesi gün ağrı veya hamlama hissetmedim. Zaten yavaşça başlayıp sonradan hızlanıyor bitirirken de sonlara doğru tekrar yavaşlıyor. Eğer hemen yorulmayim hamlamayim diyorsan 2 gün 1 millik yap sonra 2-3 gün 2 millik yap. Kendini hazır hissettiginde 3 millikle devam et. Kendini kasmadan rahat rahat yapabilirsin.

Canım hepsinde hemen hemen aynı şeyleri yapıyor. Ben direk 3 millik 45 dakikalık videosuyla başlamıştım ama ertesi gün ağrı veya hamlama hissetmedim. Zaten yavaşça başlayıp sonradan hızlanıyor bitirirken de sonlara doğru tekrar yavaşlıyor. Eğer hemen yorulmayim hamlamayim diyorsan 2 gün 1 millik yap sonra 2-3 gün 2 millik yap. Kendini hazır hissettiginde 3 millikle devam et. Kendini kasmadan rahat rahat yapabilirsin.

cevap için çok teşekkür ederim, umarım sizde bende hayalimizdeki kilolara ineriz

X