Leslie Sansone ile "walk at home" ...hep birlikte...

Uygunum evet başlıyorum bende zaten jilian yapıyorum bunu da yaparım 11 Şubat çok geç ama ben şimdiden baslayayim
ben 5gündür yapıyorum zaten...sadece tüm takımlar duysun da katılsın diye süreyi uzun tuttuk...bir de jillian grubumuz vardı 10şubat bitiyor.o bitsin 11şubatdan itibaren başlıyoruz...
ben dee istiyoruumm .. ama 16 şubtta başlasam olmaz mıı ??
eğer o 5günün borcunu sonra gün de ek olarak 1mile dahi olsa yaparak ödeyeceyine söz verirsen neden olmasın....

Hosgeldin aramiza :)
11inde basliyoruz uygunsun dimj:)

Hoşbuldun.
Zamanlama harika.
Misafirlerim gidecek, toparlanacağım derken daha iyisi olamazdı.
Diğer grubu takip edememiştim ama ölçüleri mi alacağız öncesi sonrası şeklinde nasıl olacak?

Hoşbuldun.
Zamanlama harika.
Misafirlerim gidecek, toparlanacağım derken daha iyisi olamazdı.
Diğer grubu takip edememiştim ama ölçüleri mi alacağız öncesi sonrası şeklinde nasıl olacak?
bence ölçü almaya gerek yok,ama siz ne düşünürsünüz bilemem...ortak karar ne olursa uygularız...

bence ölçü almaya gerek yok,ama siz ne düşünürsünüz bilemem...ortak karar ne olursa uygularız...

Bence ölçü olmasın 1 ay - 2 ay. çünkü gördüğüm kadarıyla, bakılıyor ben zayıflamamışım, incelmemişim diye yapılmıyor motivasyon düşüyor.Çünkü maalesef spor demek zayıflık demek, güzel görünmek demek :KK43::KK43: (hiç tasvip etmiyorum :p )..

Beslenmenize dikkat edip en az 2 mile yaparsanız kilo vermemeniz imkansız.. ama bu 2. aşama. 1. aşama kalbinizin temiz kan pomplaması, zinde olmanız :):):)

Her türlü uyarım bana da hiç fark etmez.
Belki kilolar belirtilebilir 1 ayda ne gitmiş gibisinden sporun da etkisini görmek için.
Ona da gerek yok denilirse, düzenli olsun diye bile bulunabilirim.

Her türlü uyarım bana da hiç fark etmez.
Belki kilolar belirtilebilir 1 ayda ne gitmiş gibisinden sporun da etkisini görmek için.
Ona da gerek yok denilirse, düzenli olsun diye bile bulunabilirim.
evet zaten benim de bu grubu kurmamın nedeni düzenli spor olsun diye...baksana her türden var,yapalım da,15dakika da olsa yapalım da yeterki spor olsun....

Merhaba kızlar bende gelebilirmiyim aranıza?Arada yapıyorum oglumu uyutunca.Ama malum ilk bahara ne kaldı.Sıkı bir progrem ve sizlerle motive olurum inşallah.2 ve 3 ü yaparım ama 4-5 denemedim.Bu akşam iyi bir başlangıçtır beelki :)

herkesın yaklaşımı farklıdır ama ben en azından kilo bildirimi yapılmasından yanayım. başkalarının kilo verdiğini görmek tam tersine beni gaza getirir ve ben de yapabilirim diye daha fazla çabalarım.tabi çoğunluk ne karar verirse ona uyacağız :)

aynura kaptan ve tatlıbikız listeye dagatesi arkadaşımızı ekleyebilirmiyiz dizinden dolayı jillianı bırakmak zorunda kalmıştı ama leslie yapıyorum demişti şu aralar işleri yoğun olduğundan siteye giremiyor ama bu gruba katılmak istediğini söyledi 11 inde aramızda olacağını düşünüyorum:KK66:

aynura kaptan ve tatlıbikız listeye dagatesi arkadaşımızı ekleyebilirmiyiz dizinden dolayı jillianı bırakmak zorunda kalmıştı ama leslie yapıyorum demişti şu aralar işleri yoğun olduğundan siteye giremiyor ama bu gruba katılmak istediğini söyledi 11 inde aramızda olacağını düşünüyorum:KK66:
Listeye ekledim
Umarim aramiza katilabilir :KK66:

Merhaba kızlar bende gelebilirmiyim aranıza?Arada yapıyorum oglumu uyutunca.Ama malum ilk bahara ne kaldı.Sıkı bir progrem ve sizlerle motive olurum inşallah.2 ve 3 ü yaparım ama 4-5 denemedim.Bu akşam iyi bir başlangıçtır beelki :)
Ekledim listeye tatlim
Simdi kış siyah kiyafetler uzun kollular tunikler montlar bizi sakliyor
Peki bir iki ay sonra.. Dar kisa kollular dar pantolonlar bizi bekliycek...
O yuzden fit girmemiz lazim :KK66:

herkesın yaklaşımı farklıdır ama ben en azından kilo bildirimi yapılmasından yanayım. başkalarının kilo verdiğini görmek tam tersine beni gaza getirir ve ben de yapabilirim diye daha fazla çabalarım.tabi çoğunluk ne karar verirse ona uyacağız :)
Aynurayla konusalim bu konuyu :)
Mesela benim tek derdim skilasmak, kilo vrrmek degil.. Umarim cok vermem de sadece skilasirim..

Listeye ekledim
Umarim aramiza katilabilir :KK66:
tutp kondan getiririm gerekirse ben merak etme sonuçta 1 mil bile yapıyor olsak arada bir zorunluluk olur gerçi beni 3 milden aşağısı kesmiyor:KK70:çok güzel bir 3 mil buldum çokta eğlenceli ilk sayfada yoksa ekleyim:KK19:
Aynurayla konusalim bu konuyu :)
Mesela benim tek derdim skilasmak, kilo vrrmek degil.. Umarim cok vermem de sadece skilasirim..
evet herkesin isteği farklı haklısın şöyle bir durum var beslenmeye göre değişir yani illa spor yapıyor olmak kilo verdirmez yediklerimize dikkat edersek kilo verme sürecine gireriz yine yediklerimize dikkat ederek sadece sıkılaşır kilomuzda değişiklik yapmayız burdaki kural ne istediğimiz kilo vermek isteyen iyi bir programla desteklerse tabiki kilo verme iyi olur ama spor yapıyorum diye güvenip mesela tatlı yersek diyelim kilo vereceğimizi düşünmüyorum buna dikkat etmek lazım yani senin istediğin gibi herkes amacına yöenlik olmalı ama söyle birşey yapabiliriz belli aralardada kilo bildirimi yaparız ama illa kilo veriliyormu diye değil ne durumda olduğumuza bakmak için uygun mudur mesela sen sabit kalmak istiyorsun sabtsin hedefine ulaştın kilo veren olur mesela veremeyen nasıl beslendiğini sorar falan ona göre kontrol ederiz kendmizi aklıma öyle geldi:KK19:

X