Leslie Sansone ile "walk at home" ...hep birlikte...

Slm kizlar..benide yazin lutfen..artik bahar kapida incelmemiz lazim..evde kondusyon bisikleti suruyorum ve arti leslie de yapmak istiyorum..kendisiyle eskiden ahpapligimiz vardi:)

Üzgünüm "tatlibikiz, post: 39234687, member: 607477"]11 subatta basliyoruz
Bunlar leslienin cesitli videolari
İsteyen istedigini yapabilir :)
11subat icin uygun musunuz ?
1ay boyunca yapicaz
Uygunum evet başlıyorum bende zaten jilian yapıyorum bunu da yaparım 11 Şubat çok geç ama ben şimdiden baslayayim[/QUOTE]
Daha iyi olur senin icin yeter ki 30gun bizimle devam et

Haklisin kuzum hem de eglenceli geliyor bana:)

hoş geldin aramıza kuzu...

Hoşbuldummmm

Slm kizlar..benide yazin lutfen..artik bahar kapida incelmemiz lazim..evde kondusyon bisikleti suruyorum ve arti leslie de yapmak istiyorum..kendisiyle eskiden ahpapligimiz vardi:)

Oooo kimleri görüyorum harika patır patır kiloları verip bir yandanda sıkılaşacağız inşallah

Benim pcden açılmıyor youtube nedense ama bende cepten girerim nasılsa

ben dee istiyoruumm .. ama 16 şubtta başlasam olmaz mıı ??

Sagdaki simdiki hali
HA-Ri-KA-SIN!!

Bende de bel fıtığı çıktı. Zor olanları yspmaZsan ve yaparken kendini dinleyip zorlandığın hareketi atlatsan sorun çıkmaz inşallah

Bende varım beni de tyazın ama herbirini hergün yapmamız imkansız nasıl yapacagimizi açıklayın lütfen birde hangi tarihte basliyoruz

Herbirini değil sadece biri yapılacak. Kendi durumuna göre 15' lık olanıda tercih edebilirsin daha uzun olanıda

Evet evet hemen kostum geldim..vee 1 mil yaptim bile az once..

Süpersin canım
Ben bugün temizlik yapacağım sağ olsun küçük kuzum odalarını felaket dağıtmış ablası geldiğinde kıyamet koparmasın şimdiden temizliğimde her yer derli toplu olsun ama işim bitince bende azda olsa spor yaparım inşallah hem alıştırma olur 11ine

Canım hayırlı olsun Leslie beni zorlamaz Güzel olur bende katılmak istiyorum

Tesekkurler efendm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…