Tamamdir canimSlm kizlar..benide yazin lutfen..artik bahar kapida incelmemiz lazim..evde kondusyon bisikleti suruyorum ve arti leslie de yapmak istiyorum..kendisiyle eskiden ahpapligimiz vardi:)
Uygunum evet başlıyorum bende zaten jilian yapıyorum bunu da yaparım 11 Şubat çok geç ama ben şimdiden baslayayim[/QUOTE]Üzgünüm "tatlibikiz, post: 39234687, member: 607477"]11 subatta basliyoruz
Bunlar leslienin cesitli videolari
İsteyen istedigini yapabilir :)
11subat icin uygun musunuz ?
1ay boyunca yapicaz
Haklisin kuzum hem de eglenceli geliyor bana:)kızlar ben bu leslieyi çok seviyorum.bu grupun en iyi yanıda ne biliyormusun...istediyin zaman zarfı mevcut,diyelim zamanın yok misafirin gelecek 15dakikalık videoyu yapıyorsun ve spor yapmış oluyorsun...hiç bi sporu böğle severek yapmadım...her gün aynı saatte yapıyorum ya sabırsızlanıyorum şimdi o saatin gelmesi için.pcde dizi açıyorum,tel.de de leslie...ooooh ne güzel sıkılmadan yapıyorum...o esnada 2bardak zencefilli suyumu içiyorum...
hoş geldin aramıza kuzu...
Slm kizlar..benide yazin lutfen..artik bahar kapida incelmemiz lazim..evde kondusyon bisikleti suruyorum ve arti leslie de yapmak istiyorum..kendisiyle eskiden ahpapligimiz vardi:)
Aynur cevaplasin bunu tubam kaptan oben dee istiyoruumm .. ama 16 şubtta başlasam olmaz mıı ??
Ekliyorummbayanlar selam beni de alın aranıza ben leslie yi çok severim :) 1 ay sonunda nasıl farklar görücez bakalımm :)
inşşş yaaa ...Aynur cevaplasin bunu tubam kaptan o
Ama hayir demez gibime geliyo:)
Hayirli ugurlu olsun canminşşş yaaa ...
çünkü ist.da otel odasında sürünüyor olacagmm abimin nişanı içinn
tesekkr ederiiim caanıım benmmHayirli ugurlu olsun canm
Evet evet hemen kostum geldim..vee 1 mil yaptim bile az once..Hoşbuldummmm
Oooo kimleri görüyorumharika patır patır kiloları verip bir yandanda sıkılaşacağız inşallah
Benim pcden açılmıyor youtube nedense ama bende cepten girerim nasılsa
HA-Ri-KA-SIN!!Sagdaki simdiki hali
Selam kızlar 6.takımdan mezunum kilo koruma adına spor istiyorum ama bel botun fıtığın buara zorluyo beni bacalardan dolayı düzenli yuruywmiyorumda lesliyi daha önce yaptım bende programlı bi şekilde yapmak istiyorum sizinle bende varim kabul ederseniz
Bende varım beni de tyazın ama herbirini hergün yapmamız imkansız nasıl yapacagimizi açıklayın lütfen birde hangi tarihte basliyoruz
Evet evet hemen kostum geldim..vee 1 mil yaptim bile az once..
Canım hayırlı olsun Leslie beni zorlamaz Güzel olur bende katılmak istiyorumEvet kızlar hep birlikte başladığımız "jillian" serüveni hayırlısıyla bitiyor....ve sizinle yeni bir spor yolculuğuna daha çıkmak istiyorum...siz de isterseniz katılın da hep birlikte yapalım...fit kalalım...isteyen her kez 10 şubata kadar buraya bildirsin ve hep birlikte 11 şubat başlayalım...yine 30 günlük bir program olsun...ve de haftanın pazar günleri dinlenelim...aşağıdaki videolardan istediğinizi yapa bilirsiniz...yeter ki spor yapalım ve bunu hep birlikte yapalımmmm...
1.
2.
3.
4.
5.
6. http://vdownload.eu/watch/7858564-фитнес-leslie-sansone-4-mile-walk.html
Tesekkurler efendmHA-Ri-KA-SIN!!
Bende de bel fıtığı çıktı. Zor olanları yspmaZsan ve yaparken kendini dinleyip zorlandığın hareketi atlatsan sorun çıkmaz inşallah
Herbirini değil sadece biri yapılacak. Kendi durumuna göre 15' lık olanıda tercih edebilirsin daha uzun olanıda
O zaman ekliyorum listeyeCanım hayırlı olsun Leslie beni zorlamaz Güzel olur bende katılmak istiyorum