- 19 Nisan 2012
- 5.854
- 4.337
-
- Konu Sahibi tatlibikiz
ben 26 yasında 6senelık evlıyım 5yaşında bir kızım var çalışmıyorum atanamayan garibanlardanımKizlarr hadi birbirimizi taniyalimm
Miii:)))
Canim benim o kadar zamanım olmuyor 3 tane çocuk ev yemek derken gün nasıl geçiyor anlamıyorumSadece leslie yapmana gerek yokkii
Lesliyle yeterince isiniyoruz zaten sonrasinda yap squati mekigi direkt yag yakariz
Hayatini erkenden duzene oturtmussun ne guzel :)kilon6 yasında 6senelık evlıyım 5yaşında bir kızım var çalışmıyorum atanamayan garibanlardanım
boyum 1.71 kılom 66 diyet günllüklerinde yazıyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
ne hallere düşüyoruz güzellik için bi herşeye boşvermiş homını gırtlak yiyen kadınlardan olamadımkııBen az once tam yapiyodum oturdum boyle yok kalkamadim ahajaj
3 haftadir duzenli biniyorum ve muthis incelme var..bel bölgesini cok guzel calistiriyo...Bisiklet ozellikle ust bacagi cok iyi calistiriyor mutlaka etkisini gorursun:)
Oo masallah Allah bagislasin cok haklisin..Canim benim o kadar zamanım olmuyor 3 tane çocuk ev yemek derken gün nasıl geçiyor anlamıyorum
selamın aleykümmmOo masallah Allah bagislasin cok haklisin..
Sağol canım benimOo masallah Allah bagislasin cok haklisin..
evet cnm hayata erken başladık erken yasta anne olmak çok güzelHayatini erkenden duzene oturtmussun ne guzel :)
Prensesi op yerime :)
Hangi sektordesin?
Ayrica kilon hic fena degil su an kilo vermeye calisiyor musun
Ben ekim gibi 7.cuma zayiflama yarismasina girdim3 haftadir duzenli biniyorum ve muthis incelme var..b bölgesini cok guzel calistiriyo...
sen super zayifsin..ne kadar kilo verdin bahsedermisin kendinden..
32 yasinda 3 prenses annesiyim..yurtdisinda yasiyorum..ev hanimiyim..3. kizimdan kalan kilolari vermeye ugrasiyorum..diyet gruplarinda yazisiyorum..83 kiloyum hedef 70 boy 170 yarismacilara basarilarKizlarr hadi birbirimizi taniyalimm
Miii:)))
Oo tam manken olursun kiz o zamanevet cnm hayata erken başladık erken yasta anne olmak çok güzel
işletme cnm
evet 60kılo hedefım az kaldı bırde sıkılastımmı tamamdır
ben yokum listede yaaaaaaaaaaOo tam manken olursun kiz o zaman
Eşin kiskanmasin
Bebegiiim sefa getirdinselamın aleykümmmburaya da bi bakıyım dedim
ayrı yerde kalmışız biz :) olmadı amaaaBebegiiim sefa getirdin
ay inş cnmOo tam manken olursun kiz o zaman
Eşin kiskanmasin
Memnun oldum yildiz ablacigimm:)32 yasinda 3 prenses annesiyim..yurtdisinda yasiyorum..ev hanimiyim..3. kizimdan kalan kilolari vermeye ugrasiyorum..diyet gruplarinda yazisiyorum..83 kiloyum hedef 70 boy 170 yarismacilara basarilar
Sporunu yaptiysan son ben arti koydum sanirim sayfalarda bul da kendi adini koyarak artini koy canimsben yokum listede yaaaaaaaaaa
Kiskaniyooay inş cnm
yok cnm kıskanmaz heralde yoksa kıskanırmı hep böyle iyisin daha fazla zayıflama diyip duruyor