Leslie 3.grup :)

5kisi yapmadi
Marga gece yapicak
Kuruntumakinesi de benim gercekte arkadasim bugun hastanede cok yorulduk yapamiycakmis
Diger arkadaslardan ses yok:)

süper kilo vermissin canim..masallah ins. istedigin kiloda kalirsin..

tatlibikiz canim cok tesekkür ederim..kizim 8 yasinda ama boyuma yaklasti neredeyse..evetkilo verip ablalari gibi olmak ne gurur verici olur..kilo insani yasli gösteriyo

Tebrik ederim tekrar gercekten
Ben kalori hesabina hic uyamadim
Hep aç gezdi.

Inşallah canım çok sıkıldım bn bu durumdan alışverişten herkes rahatlar döner ben strese girip dönüyorum
Bende oyleydim kilo verdikçe daha bi azimlendim
Unutma olmayacak diye bir şey yok.
Ben hiç ince zayıf biri değildim hep toplu biriydim
Ama öyle inandım ki hedefim 50 diyorum.
Hiç pes emiycem insalh.
Yolumuz daha var ve bu yolu birlikte aşacağız inslh

bende sezaryan cnm hemde hamıleleıgımde 30kılo alıp 97 ile doğuuma girdim bol mekikk çek
mekiğe başlayalı bi kaç gün oldu karın kasları o kadar zayıflDI Kİ ÇEKEMEdim uzunca bi süre çektim gece uyuyamadım acıdan ben hamileyken 8 kilo aldım canım o da 15 günde gitti ama göbek kötü hissettiriyor

bu azımle başarırsın cnm

8kılo ne güzel yenımı doğum yaptın cnm

Bugün benimde Leslie ilk gün olmasına rağmen çok hoşuma gitti ( tabi bir okadarda yoruldum hemen yatayımda sabah olsun sonra yine Leslimi yapacağım )

Ayrı topik olması iyi oldu yoksa cidden çok zor olurdu grup liderlerinin üstesinden gelmeleri

Neyse şimdilik bana müsaade
Yarın görüşmek üzere Allaha emanet olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…