- 10 Temmuz 2014
- 19.711
- 17.815
-
- Konu Sahibi tatlibikiz
Tatli uykularrKızlar herkese iyi geceler Ben çıkıyorum bol sporlu yarinlar
süper kilo vermissin canim..masallah ins. istedigin kiloda kalirsin..Tanitiyim bende
İki çocuk annesi ev hanimiym
30 yaşındayım ikinici cocugum dogurudktan sonra kilm 90 kadar çıktı 1 senedir diyet spor yapıyorum. Diyet gunluklerine katılarak ciktm bu yola su an 61 kiloyum ne yazık 3 aydır aynı kilodayim
yaptım canım
bende sezaryan cnm hemde hamıleleıgımde 30kılo alıp 97 ile doğuuma girdim bol mekikk çek155boy 45 kiloyum bi prenses annesiyim biraz sıkılaşmaya ihtiyacım var özellikle karın bölgesi.malum sezeryandan sonra zor biraz o bölgenin incelmesi
Tebrik ederim tekrar gercektenTeşekkür ederim canm darısı tüm kilo derdi olanlara
Dediğim gibi aklımda hiç kilo verme gibi bi durum yokken burdan bi gunluge katildm sağolsun arkadslar çok destek verdi bir gün içinde kararım değişti ama bu sefer kesin di kararm artık dur demeliyidim.
Hem burdan hem kalori hesabı yaparak kilo verdim.tabi leslie teyzeyi de unutmayalim
Bende oyleydim kilo verdikçe daha bi azimlendimInşallah canım çok sıkıldım bn bu durumdan alışverişten herkes rahatlar döner ben strese girip dönüyorum
sende mas. super zayifsin...bende sezaryan cnm hemde hamıleleıgımde 30kılo alıp 97 ile doğuuma girdim bol mekikk çek
Boyun ve kilon orantili çitir bi annesin demekk155boy 45 kiloyum bi prenses annesiyim biraz sıkılaşmaya ihtiyacım var özellikle karın bölgesi.malum sezeryandan sonra zor biraz o bölgenin incelmesi
mekiğe başlayalı bi kaç gün oldu karın kasları o kadar zayıflDI Kİ ÇEKEMEdim uzunca bi süre çektim gece uyuyamadım acıdan ben hamileyken 8 kilo aldım canım o da 15 günde gitti ama göbek kötü hissettiriyorbende sezaryan cnm hemde hamıleleıgımde 30kılo alıp 97 ile doğuuma girdim bol mekikk çek
bu azımle başarırsın cnmBende oyleydim kilo verdikçe daha bi azimlendim
Unutma olmayacak diye bir şey yok.
Ben hiç ince zayıf biri değildim hep toplu biriydim
Ama öyle inandım ki hedefim 50 diyorum.
Hiç pes emiycem insalh.
Yolumuz daha var ve bu yolu birlikte aşacağız inslh
öyleyim ama işte göbek iğrenç bi olay bi kurtulsamBoyun ve kilon orantili çitir bi annesin demekk
Skilasmak da ayri bi dert
E veririz kilolari pek bi inancsiz gordu m seniitatlibikiz canim cok tesekkür ederim..kizim 8 yasinda ama boyuma yaklasti neredeyse..evetkilo verip ablalari gibi olmak ne gurur verici olur..kilo insani yasli gösteriyo
8kılo ne güzel yenımı doğum yaptın cnmmekiğe başlayalı bi kaç gün oldu karın kasları o kadar zayıflDI Kİ ÇEKEMEdim uzunca bi süre çektim gece uyuyamadım acıdan ben hamileyken 8 kilo aldım canım o da 15 günde gitti ama göbek kötü hissettiriyor
1 yıl oldu canım. o 8 kiloyu alana kadar neler çektim Allah bilsin8kılo ne güzel yenımı doğum yaptın cnm
bol mekiğe devam et cnm gör bak göbekk kalıyormu1 yıl oldu canım. o 8 kiloyu alana kadar neler çektim Allah bilsin