- 10 Temmuz 2014
- 19.711
- 17.815
-
- Konu Sahibi tatlibikiz
100e kadar cikiyorum squatta fakat pilim bittiben sguatı 30a kadar anca yapıyorum tebrikler
ben daha yeni başaldım cnm yavas yavas artırırım artık ama kalçam büyürse diye korkuyorum100e kadar cikiyorum squatta fakat pilim bitti
agirlikla calisanlarda bcaka kalinlasmasi oluyor fakat squati zaten daha dolgun diye yapiyoruz kiizzben daha yeni başaldım cnm yavas yavas artırırım artık ama kalçam büyürse diye korkuyorum
ha işte bacaklarımın kalınlaşmasından korkuyorum zor incelttımagirlikla calisanlarda bcaka kalinlasmasi oluyor fakat squati zaten daha dolgun diye yapiyoruz kiizz
Sence nasil?ha işte bacaklarımın kalınlaşmasından korkuyorum zor incelttım
Kiz yok yaamlytBakit: 39382631 .!.:Anaaam squat kalinlastiriyor mu ki ben fitness yaparken içinde biraz var ama şimdi bilemedim ki
gayet ıyısın cnmSence nasil?
Evet bayagi iyi olmuşKiz yok yaa
Bak sana da squatimim fotosunu gosteriym
2.fotoda kalcam dolgunlasmamis mi sence ?
Kalinlasmiyomus dimiigayet ıyısın cnm
O zaman squati birakmak yokEvet bayagi iyi olmuş
kalınlaştırması bahane cnm onu ilk yaptıgım gun 50tane yaptım ertesı gun wc ye oturamadım vallaKalinlasmiyomus dimii
Squata devam
Aynen leslie den sonra tekrar fitness a devamO zaman squati birakmak yok
Aynen yaa onasil bir agridir oylekalınlaştırması bahane cnm onu ilk yaptıgım gun 50tane yaptım ertesı gun wc ye oturamadım valla
Sadece leslie yapmana gerek yokkiiAynen leslie den sonra tekrar fitness a devam
ilk başlayınca 50 tane yapılmazmış yaşadım gördümAynen yaa onasil bir agridir oyle
Oturunca kalkamiyosun kalkinca oturamiyosun
Bisiklet ozellikle ust bacagi cok iyi calistiriyor mutlaka etkisini gorursun:)slm kizlar..gruplar ayri baslik altinda toplanmis bence de iyi olmus..digeri biraz karisikti..
ben bisiklette sürdum 45 dk. umarim bir ay sonunda baya bi fark eder...
Ben az once tam yapiyodum oturdum boyle yok kalkamadim ahajajilk başlayınca 50 tane yapılmazmış yaşadım gördüm