- 10 Temmuz 2014
- 19.711
- 17.815
-
- Konu Sahibi tatlibikiz
Ben yapiyim mi canmben yokum listede yaaaaaaaaaa
sagol cnm 6 kılo verıp birbirimize destekle incelecegiz inşKiz fistik gibisin masallah nazar degmesin sana
ilk sayfada yok adım anladım canımcımSporunu yaptiysan son ben arti koydum sanirim sayfalarda bul da kendi adini koyarak artini koy canims
Anladin mi anlatabldim mi acaba
Verilir o kilolar verilir 3tane melek getirmissin dunyaya:)Benim yaş 29 boy 1 59 kg malesef 80.5
2 tane oğluşum 1 tane prensesim var ev hanimiyim en büyük hobim kg vermek
Bikac sayfa oncesinde olmasi lazim guncel liste canmilk sayfada yok adım anladım canımcım
Hayat bir yaris degil midir yeğeeenAy kendimi şu tv deki yarışmacılar gibi hissettim
Bence gerek bile yok ama tabi en iyi sen bilirsin canimsagol cnm 6 kılo verıp birbirimize destekle incelecegiz inş
Cok cok cok iyi kilo vermissin abla tebrik ediyorum nasil basardinTanitiyim bende
İki çocuk annesi ev hanimiym
30 yaşındayım ikinici cocugum dogurudktan sonra kilm 90 kadar çıktı 1 senedir diyet spor yapıyorum. Diyet gunluklerine katılarak ciktm bu yola su an 61 kiloyum ne yazık 3 aydır aynı kilodayim
60olsun düz hesap olsun cnmBence gerek bile yok ama tabi en iyi sen bilirsin canim
Inşallah canım çok sıkıldım bn bu durumdan alışverişten herkes rahatlar döner ben strese girip dönüyorumVerilir o kilolar verilir 3tane melek getirmissin dunyaya:)
Sabrin sonu selamettirInşallah canım çok sıkıldım bn bu durumdan alışverişten herkes rahatlar döner ben strese girip dönüyorum
Superrrrr superrrrrTanitiyim bende
İki çocuk annesi ev hanimiym
30 yaşındayım ikinici cocugum dogurudktan sonra kilm 90 kadar çıktı 1 senedir diyet spor yapıyorum. Diyet gunluklerine katılarak ciktm bu yola su an 61 kiloyum ne yazık 3 aydır aynı kilodayim
yaptım canımSabrin sonu selamettir
Kendi canini skma gercekten verilicek bu kilolar biliyosun azimli olalim iraeli olalim:)
Vee takimimizin sloganii
Kaybetmekten korktugumuz tek şey kilolarimizzz !!!
Teşekkür ederim canm darısı tüm kilo derdi olanlaraCok cok cok iyi kilo vermissin abla tebrik ediyorum nasil basardin
Takdire şayan verdigin kilo