- 10 Temmuz 2014
- 19.711
- 17.815
-
- Konu Sahibi tatlibikiz
- #1.201
haftaya bıtıyor kuzum ama kaçınca bıtıyor bılmıyorumtatlıbikız bişey sorcam haftaya bitiyor değil mi ben listeden çıkartmadım ama bende baya kişi eksik aslında 5 6 kişi kaldık nerdeyse
ben açmayı düşünmüyorum bizdede istikrarlı arkadaşlar var onları alıp sana gelsek kabul edermisinhaftaya bıtıyor kuzum ama kaçınca bıtıyor bılmıyorum
bende ıstıkrarlı arkadaslarmz var sag olsun
sen yenı topık açıcak mısın ?
bızım kızlar acmamı ıstıyolar :)
ayy ne guzel olur yaaben açmayı düşünmüyorum bizdede istikrarlı arkadaşlar var onları alıp sana gelsek kabul edermisin
ayy ne guzel olur yaa
dead oyle yapabılırız
ya da hep bırlıkte luneye mı yuklensek
ıkı takım bırlıkte mı yapsak kuzum ne dersınevet olabilir lune kimseye yetişemez kalabalıktan ama
bence aynura kaptanda da isteyenler varsa hep beraber oraya gidelim devam etmeyi düşünürse yada hep beraber sende kalırız ama birleşelim o kesinıkı takım bırlıkte mı yapsak kuzum ne dersın
lune yetısemeyebılır haklısın
evet ya ben mekik+ squat programı dusunuyorum artı lıstesı cok olur o zamanbence aynura kaptanda da isteyenler varsa hep beraber oraya gidelim devam etmeyi düşünürse yada hep beraber sende kalırız ama birleşelim o kesin
bence olabilir bende leslie yapmıycam hep farklı kombinasyonlar olacak herkes yaptığını yazsın ama mutlaka gelsinler onu takip edersin mesela öyle olabilirevet ya ben mekik+ squat programı dusunuyorum artı lıstesı cok olur o zaman
şöyle olsa olur mu mesela herkes yaptım desın
evet bencede tek sporla kısıtlamayalım herkes yaptıgını yazsın bırbırımızı motıve edelım... o kadar kişi birleşicez ve artı listesı yıne sorun olucak..bence olabilir bende leslie yapmıycam hep farklı kombinasyonlar olacak herkes yaptığını yazsın ama mutlaka gelsinler onu takip edersin mesela öyle olabiliren az 1 mil leslie yapma şartı olsun başka bişey yapmıyorsa
bencede kalmaz ben söylerim gelmeyende kendi bilir sorumluluk alsınlar isteyen sorumluluk almayı bilmelievet bencede tek sporla kısıtlamayalım herkes yaptıgını yazsın bırbırımızı motıve edelım... o kadar kişi birleşicez ve artı listesı yıne sorun olucak..
ben takımımdakılere guvenıyorum bırakıp gıtmezler senınkıler de oyle.. topık boş kalır mı dersın ,? bence kalmaz..
kaç kişi oluruz tahmınenbencede kalmaz ben söylerim gelmeyende kendi bilir sorumluluk alsınlar isteyen sorumluluk almayı bilmeliyalnız lune bizi kovmasın başka topik olunca onun mantıkta oluyor ya
2 mill leslie yaptim
200 tane direkle bel inceltme hareketi
100 sguat
30 mekik..
noldu kiz : )
bence luneye soralım önce bunu çok kalabalık oluyoruz derse burda takılmaya devam ederiz sende kaç kişi var bende taş çatlasın düzenli yapan 5 kişi var şu an oda devam ederlerse onuda bilmiyorum ben kapatıcam dedim onlara devam ettirmiycem yani seniinkilerin sayısı önemlikaç kişi oluruz tahmınen
luneye cok mu kalabalık oluruz kızzz
Yeni uyeeee
beğenmedi marga galiba vur bitanenoldu kiz : )