- 10 Temmuz 2014
- 19.711
- 17.815
- Konu Sahibi tatlibikiz
- #1.221
konusmuyom ben onlabeğenmedi marga galiba vur bitane
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
konusmuyom ben onlabeğenmedi marga galiba vur bitane
10 kişi falan var bende gercekten duzenlı yapanbeğenmedi marga galiba vur bitane
Tripli bana sen yenisin dedim diyeeeebeğenmedi marga galiba vur bitane
Ben buraya bildirim yapmadigim gunler pinkonun topigine bildirim yaptim heee sahitsinnn10 kişi falan var bende gercekten duzenlı yapan
tabı devam etmek ısterler mı onu bılmem sorarım hepsıne
konusmuyom ben onla
bennnnBen buraya bildirim yapmadigim gunler pinkonun topigine bildirim yaptim heee sahitsinnn
sor bir sonrada luneye durumu haber verelim ona göre aç topik ayıp olamasın kabul ederse herkesi alıp gideriz10 kişi falan var bende gercekten duzenlı yapan
tabı devam etmek ısterler mı onu bılmem sorarım hepsıne
evet sana göre baya yeni ama haklılık payın varTripli bana sen yenisin dedim diyeeee
.jelibon dudaklim affet bu essegini
yok ben küstüm bi keresor bir sonrada luneye durumu haber verelim ona göre aç topik ayıp olamasın kabul ederse herkesi alıp gideriz
kız niye trip atıyon yeni olsan ne olur bende yeni sayılırım
evet sana göre baya yeni ama haklılık payın var
tamam arnızda ben kaçıyorum sizi başbaşa bırakıyorum görüşürüz canımhoşçakal marga umarım barışırsınızyok ben küstüm bi kere
tamam arnızda ben kaçıyorum sizi başbaşa bırakıyorum görüşürüz canımhoşçakal marga umarım barışırsınız
Giderim ama gelmem bi daha (((bennnn
senınlennnnn
konusmuyoruuuummmmmmm
Hem yeni hem tarz hih !!!!sor bir sonrada luneye durumu haber verelim ona göre aç topik ayıp olamasın kabul ederse herkesi alıp gideriz
kız niye trip atıyon yeni olsan ne olur bende yeni sayılırım
evet sana göre baya yeni ama haklılık payın var
yaaa ısırırım o yanaklarından gel barışalımmmmGiderim ama gelmem bi daha (((
Cazibeme dayanamadin demiii gel gazoz ismarlayayim sanaaaaa hahahayaaa ısırırım o yanaklarından gel barışalımmmm
portakal yıyom saglıklı beslenıyommCazibeme dayanamadin demiii gel gazoz ismarlayayim sanaaaaa hahaha
marga banada kuşak versen çok özendim bir saat kuşağım olsun neyse affetti galiba ama tarzdı şimdi haketti bir saat pro olsamda olur aşağıdakileri görmek hayalim pro mu olsam ben yaHem yeni hem tarz hih !!!!
Haketti tabiiiiii kacinci katilisi kizin yarismalaraaaaaa iiiiii bidahaki yarismamizi bekle : )marga banada kuşak versen çok özendim bir saat kuşağım olsun neyse affetti galiba ama tarzdı şimdi haketti
saol kuzummmmarga banada kuşak versen çok özendim bir saat kuşağım olsun neyse affetti galiba ama tarzdı şimdi haketti
Afiyet olsun kuzum bende kahvemi ictim : ) tv ye bakiyorummm uzandim birazcik. pekte bisi yok ama olsunportakal yıyom saglıklı beslenıyomm
evet dayanamadım guzel kızzzzz