Leslie 3.grup :)

Baya yoruyo 3mil yaaa nefesim nerden cikiyo belli olmuyo

Baya yoruyo 3mil yaaa nefesim nerden cikiyo belli olmuyo

Valla dayanamam diye düşünüyordum ama 2 milde okadar ısınıyor ki insan artık 3 milde fazla can çekişmiyorum sanırım
Bundan sonra 2 milden aşağısını yapmam ( 1 mille geçiştirmek yok günü hatta 3 mil ama olurda vakit kısıtlıysa ki o vakit yaratılacak ama olmadı 2 mil diye düşünüyorum )

Zaten 20dakika sonradan yag yakiliyo kiz 3mil yap yoruluver nolucek

Günaydın kızlar geçen haftadan bu yana 800 gr vermişim
belden 2 cm, göbekten 2 cm, kalça 1 cm, basen 1 cm, bacak 1 cm incelmişim geçen hafta 3 milleri yapınca farketmiş. bi önceki hafta duzgun yapmadığımdan pek fark yoktu. Bu haftada 3 mil düşünüyorum artık hergün mekik ve kalça hareketlerinde devam inşallah. Birde kızlar lesie nin zor olan ve yağ yaktıran 3 mil videosu varmış farklı olarak biliyormusunuz?

3mil ve 5mil yag yaktiriyor canm cunku suresi uzun ve hareketleri daha cok ya

Ama cok guzel incelmissin yaaa 3milden asagi yapma bundan sonra bak nasil farkediuorr

Ama cok guzel incelmissin yaaa 3milden asagi yapma bundan sonra bak nasil farkediuorr
Hamileyken karnım çok büyüktü bununla birlikte, doğum sonrası spora planlı olarak şimdi başladığım için daha çabuk toparlanıyorum biraz daha Kilo vermiştim ama etlerim cıvık cıvık elle tutuluyordu göbek bölgem şimdi biraz düzeldi görünüm inşallah dahada düzelicek
Bu hafta 3 mil yapıcam bakalım fark nasıl olucak canım

Bu istikrarla devam edersen bence kesinlikle duzelir :)

kızlar günaydın 4 cm karın bölgesinden gitti. benimde önceleri 3 mil zorlanmadan yapıyordum ama mekik fazlalaştıkça çok yoruluyorum. squata da başladım leslie yi ısınma hareketi olarak yapıyorum

kızlar günaydın 4 cm karın bölgesinden gitti. benimde önceleri 3 mil zorlanmadan yapıyordum ama mekik fazlalaştıkça çok yoruluyorum. squata da başladım leslie yi ısınma hareketi olarak yapıyorum
Bende leslieyi isinma olarak kullaniyorum canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…