- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
-
- Konu Sahibi tatlibikiz
- #1.101
Baya yoruyo 3mil yaaa nefesim nerden cikiyo belli olmuyoKızlarrrrrrrrrrrrr biraz evvel yine kendi rekorumu kırdımmmmm
İlk kez tam 3 Mil Leslie yaptım
Ve inanılmaz ama okadar terlediğim ve yorulduğum halde inanılmaz mutlu hissediyorum kendimi
Akşam üzerede yaparmıyım bilmiyorum sonuçta birden asılırsam kilo gider ama durduğunda da daha fazlasını yapacak halim kalmaz günde 2 kere yaparsam
Güzel Allahımın izniyle bundan sonra inşallah kıvırmak yok spor konusunda
Çok sağ ol kaptancığım valla içim rahatladı Zaten sözümü tutmadım diye kendi kendime cezamı verdim sayılır ki böyle cezaya can kurban sonuçta eksileri yanında getirecek
Sen ceza olarak 3 Mil yaparsın diyeceğini düşünerek bugün biraz daha sıktım kendimi ve 3 Mİl tamamlamayı başardım
Ki ilk başta 3 mile başlayıp bir 10 dakika sonra bırakırım diye düşünürken az daha az daha derken nasıl bittiğini anlamadım bir yandanda TVye arada göz atınca
Baya yoruyo 3mil yaaa nefesim nerden cikiyo belli olmuyo
Zaten 20dakika sonradan yag yakiliyo kiz 3mil yap yoruluver nolucekValla dayanamam diye düşünüyordum ama 2 milde okadar ısınıyor ki insan artık 3 milde fazla can çekişmiyorum sanırım
Bundan sonra 2 milden aşağısını yapmam ( 1 mille geçiştirmek yok günü hatta 3 mil ama olurda vakit kısıtlıysa ki o vakit yaratılacak ama olmadı 2 mil diye düşünüyorum )
3mil ve 5mil yag yaktiriyor canm cunku suresi uzun ve hareketleri daha cok yaGünaydın kızlar geçen haftadan bu yana 800 gr vermişim
belden 2 cm, göbekten 2 cm, kalça 1 cm, basen 1 cm, bacak 1 cm incelmişim geçen hafta 3 milleri yapınca farketmiş. bi önceki hafta duzgun yapmadığımdan pek fark yoktu. Bu haftada 3 mil düşünüyorum artık hergün mekik ve kalça hareketlerinde devam inşallah. Birde kızlar lesie nin zor olan ve yağ yaktıran 3 mil videosu varmış farklı olarak biliyormusunuz?
Ama cok guzel incelmissin yaaa 3milden asagi yapma bundan sonra bak nasil farkediuorrGünaydın kızlar geçen haftadan bu yana 800 gr vermişim
belden 2 cm, göbekten 2 cm, kalça 1 cm, basen 1 cm, bacak 1 cm incelmişim geçen hafta 3 milleri yapınca farketmiş. bi önceki hafta duzgun yapmadığımdan pek fark yoktu. Bu haftada 3 mil düşünüyorum artık hergün mekik ve kalça hareketlerinde devam inşallah. Birde kızlar lesie nin zor olan ve yağ yaktıran 3 mil videosu varmış farklı olarak biliyormusunuz?
Hamileyken karnım çok büyüktü bununla birlikte, doğum sonrası spora planlı olarak şimdi başladığım için daha çabuk toparlanıyorum biraz daha Kilo vermiştim ama etlerim cıvık cıvık elle tutuluyordu göbek bölgem şimdi biraz düzeldi görünüm inşallah dahada düzelicekAma cok guzel incelmissin yaaa 3milden asagi yapma bundan sonra bak nasil farkediuorr
Bu istikrarla devam edersen bence kesinlikle duzelir :)Hamileyken karnım çok büyüktü bununla birlikte, doğum sonrası spora planlı olarak şimdi başladığım için daha çabuk toparlanıyorum biraz daha Kilo vermiştim ama etlerim cıvık cıvık elle tutuluyordu göbek bölgem şimdi biraz düzeldi görünüm inşallah dahada düzelicek
Bu hafta 3 mil yapıcam bakalım fark nasıl olucak canım
Bende leslieyi isinma olarak kullaniyorum canmkızlar günaydın 4 cm karın bölgesinden gitti. benimde önceleri 3 mil zorlanmadan yapıyordum ama mekik fazlalaştıkça çok yoruluyorum. squata da başladım leslie yi ısınma hareketi olarak yapıyorum
sen kaç mil yapıyorsunBende leslieyi isinma olarak kullaniyorum canm
1ya da 2canmsen kaç mil yapıyorsun
hımm benim pek vaktim kalmıyor bir milin sonuna doğru terlemeye başlıyorum zaten1ya da 2canm
Leslieden sonra mezdeke falan oynuyorum iyice isiniyorumhımm benim pek vaktim kalmıyor bir milin sonuna doğru terlemeye başlıyorum zaten
o da iyi belin incelir ben de bir iki video bulup yapayım oryantel diyorumLeslieden sonra mezdeke falan oynuyorum iyice isiniyorum
Cok eglenceli oluyo oryantel yaao da iyi belin incelir ben de bir iki video bulup yapayım oryantel diyorum
bakınıyorum şimdi videolara ben spor yaparken korse giyiyorum faydası olur mu ki daha hızlı sıkılaşmayaCok eglenceli oluyo oryantel yaa