- 26 Temmuz 2012
- 1.399
- 2.227
-
- Konu Sahibi tatlibikiz
- #1.141
Tamam o zaman ben de deniyim öyle yapmayı.Merhaba canimm
Evet canim skliyo
O kadinin sesini kapatiyorum muzik aciyorum ben
Ee şey kızlar size bir şey sorabilir miyim?Ben nedense leslieyle yürürken canım çok sıkılıyor. Sizin canınız sıkılıyor mu? Sıkılmanızı ne şekilde engelliyorsunuz merak ettim.
Ben de sinir oluyorum kadına çok konuşuyorBende ilk zamanlar leslieden çok sıkılıyordum ama artık leslieyi tabletten açtığımda sesini hafif kısıp o anda TV izlediğim birşey varsa ona biraz daha ses veriyorumhem hareket geçişlerini duyuyorum hemde TVye odaklandığım için vaktin geçtiğini anlamıyorum bile
Eskiden gıçık oluyordum ama artık çok daha iyi anlaşıyoruz Leslie bacıyla
aman hamileyken bi güzelliği yok her gün kus hiç bir şey yiyeme bundan kaynaklanan vitamin eksiklikleri kramplar bunları tedavi için içtiğin ilaçlar ki su bile içemezken berbat bi durum.Ama doğumdan sonrası mükemmel bi de böyle havası var tabi mankenler gibi hamilelik geçirdim diyeCok iyiymis yaa
Sadece spora ihtiyacin var dogumdan sonra bile cok sanslisin
Guzeldir tabi manken gibisin demeleri :)aman hamileyken bi güzelliği yok her gün kus hiç bir şey yiyeme bundan kaynaklanan vitamin eksiklikleri kramplar bunları tedavi için içtiğin ilaçlar ki su bile içemezken berbat bi durum.Ama doğumdan sonrası mükemmel bi de böyle havası var tabi mankenler gibi hamilelik geçirdim diye
güzeldi fiziki açıdan canım sadece karnım vardı top koyulmuş gibi dizilerde oyuncular hamile kalıyor ya öyleydimGuzeldir tabi manken gibisin demeleri :)
Sanslisin vallahi kizgüzeldi fiziki açıdan canım sadece karnım vardı top koyulmuş gibi dizilerde oyuncular hamile kalıyor ya öyleydim
sağol canım sen böyle spora devam edersen sen de bozulmazsın çokSanslisin vallahi kiz
Cabuk kilo alan yapim vardir aslinda ama yagdan daha cok kas kutlem.olursa belki hamile.kaldigimda kilolarin onune gecebilirimsağol canım sen böyle spora devam edersen sen de bozulmazsın çok
Günaydın kızlar dün karnım çok ağrıyordu akşam doğrulamadım bile bu yüzden dün yapamadım pazar telafi yaparım. Haftaya çarşamba biticek mi lesie