Leslie 3.grup :)

Ee şey kızlar size bir şey sorabilir miyim? Ben nedense leslieyle yürürken canım çok sıkılıyor. Sizin canınız sıkılıyor mu? Sıkılmanızı ne şekilde engelliyorsunuz merak ettim.

Bende ilk zamanlar leslieden çok sıkılıyordum ama artık leslieyi tabletten açtığımda sesini hafif kısıp o anda TV izlediğim birşey varsa ona biraz daha ses veriyorum hem hareket geçişlerini duyuyorum hemde TVye odaklandığım için vaktin geçtiğini anlamıyorum bile

Eskiden gıçık oluyordum ama artık çok daha iyi anlaşıyoruz Leslie bacıyla

Ben de sinir oluyorum kadına çok konuşuyor

Cok iyiymis yaa
Sadece spora ihtiyacin var dogumdan sonra bile cok sanslisin
aman hamileyken bi güzelliği yok her gün kus hiç bir şey yiyeme bundan kaynaklanan vitamin eksiklikleri kramplar bunları tedavi için içtiğin ilaçlar ki su bile içemezken berbat bi durum.Ama doğumdan sonrası mükemmel bi de böyle havası var tabi mankenler gibi hamilelik geçirdim diye

Guzeldir tabi manken gibisin demeleri :)

Günaydın kızlar dün karnım çok ağrıyordu akşam doğrulamadım bile bu yüzden dün yapamadım pazar telafi yaparım. Haftaya çarşamba biticek mi lesie

Günaydın kızlar dün karnım çok ağrıyordu akşam doğrulamadım bile bu yüzden dün yapamadım pazar telafi yaparım. Haftaya çarşamba biticek mi lesie

Günaydın

Aaaa ne çabuk doldu süre çarşamba bitiyormu yani

Anammmm kaptancığımmmm bir sonraki tura aman diyim benide ekle ensemde nefesinizi hissedince dahada güzel oluyor spor yapması hem kıvırma payım olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…