- 4 Ağustos 2008
- 3.712
- 297
-
- Konu Sahibi tatlibikiz
- #1.081
Canim ben olsam kahvaltidan once yapardim sporumu kahvaltida da guzelce protein tuketirdimBende 1 mil yaptım kızlar bide 50 mekik çektim oruç borçlarım bitti çok şükür artık sabah yürüyüşüne başlamayı planlıyorum sizce kahvaltıdan öncemi sonramı olmalı sabah yürüyüşü?
Dogum gunun kutlu olsunn yeni yasin sana saglik huzur mutluluk getirsin insallahhh:)
Tamam hadi oni da spordan sayalimSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese günaydın
Kaptancığım dün telafi için leslie yapacaktım ya hanihani belki kızacaksın ama ben doğrusu leslie yapamadım yoğunluktan ama arkadaşlarla 2 saate yakın yürüyüş yaptık ( hani yan gel osman yatmadım ve öyle mıy mıy bir yürüyüşte değildi telafi için geçerlimi bilmiyorum ama eğer değil dersen artık cezama razı olurum )
Hemen sporumada başlıyorum Allahın izniyle
Aminnnnnnnn ... Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederimİnşallah çok daha fit ve sağlıklı olurum bir sonraki doğum günümde
Her gun lelsie yapicaz canm sen yaptim yazabilirsin burayabide konuyu anlamadim bu arti falan noluyo. kisaca kural nedir
Bende 1 mil yaptım kızlar bide 50 mekik çektim oruç borçlarım bitti çok şükür artık sabah yürüyüşüne başlamayı planlıyorum sizce kahvaltıdan öncemi sonramı olmalı sabah yürüyüşü?
Amin sağol cnmben kahvaltıdan önce yapmayı tercih ediyorum, çünkü kahvaltıdan sonra yapınca daha çok yoruluyorum, hatta bazen canım yürümek istemiyor. onun yerine illa çok acıkıyorum dersen yarım bardak süt iç veya yarım muz falan ye:)
Allah kabul etsin canım bu arada tuttuğun orucu
Kızlar Gunaydın Ikı gun ymurtlama donemımdı agrılarım oldu cok, cmt yattım evde dunde acık hava yuruyusumu yaptım 2 km kusura bakmayın olurmu hakkınızı helal edin.
Bugun sporumu yapcam bırazdan 3 mıl radıo hıts telafı edecegim
Sagolasın canım bugun agrım yok spora devamgeçmiş olsun canım
Sagolasın canım bugun agrım yok spora devam
Dun 9 lu bir cay aldım zayıflatıcı etkısı varmıs bakalım bana etki edecekmi
Tamam hadi oni da spordan sayalim