Leslie 3.grup :)

Bende 1 mil yaptım kızlar bide 50 mekik çektim oruç borçlarım bitti çok şükür artık sabah yürüyüşüne başlamayı planlıyorum sizce kahvaltıdan öncemi sonramı olmalı sabah yürüyüşü?

Canim ben olsam kahvaltidan once yapardim sporumu kahvaltida da guzelce protein tuketirdim

mrh ben bu leslie ile tabisali ikigun oldu.ve iki gundur yapiyorum.bazen erinip kacarim diye korktugum icin.buraya araniza gelmek istiyorum benide kabul edermisunix arkadaslar.

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese günaydın

Kaptancığım dün telafi için leslie yapacaktım ya hani hani belki kızacaksın ama ben doğrusu leslie yapamadım yoğunluktan ama arkadaşlarla 2 saate yakın yürüyüş yaptık ( hani yan gel osman yatmadım ve öyle mıy mıy bir yürüyüşte değildi telafi için geçerlimi bilmiyorum ama eğer değil dersen artık cezama razı olurum )

Hemen sporumada başlıyorum Allahın izniyle

Dogum gunun kutlu olsunn yeni yasin sana saglik huzur mutluluk getirsin insallahhh:)

nice mutlu yaşlara oynakbasi34 :) sevdiklerinde daha musmutlu günler geçirmeni diliyorum

Aminnnnnnnn ... Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim İnşallah çok daha fit ve sağlıklı olurum bir sonraki doğum günümde

Tamam hadi oni da spordan sayalim

ben kahvaltıdan önce yapmayı tercih ediyorum, çünkü kahvaltıdan sonra yapınca daha çok yoruluyorum, hatta bazen canım yürümek istemiyor. onun yerine illa çok acıkıyorum dersen yarım bardak süt iç veya yarım muz falan ye:)
Allah kabul etsin canım bu arada tuttuğun orucu

[QUOTECNN atlibikiz, post: 39705823, member: 607477"]Canim ben olsam kahvaltidan once yapardim sporumu kahvaltida da guzelce protein tuketirdim[/QUOTE]
Tamam cnm öyle yapiyim bnde o zaman sağol
Amin sağol cnm

Kızlar Gunaydın Ikı gun ymurtlama donemımdı agrılarım oldu cok, cmt yattım evde dunde acık hava yuruyusumu yaptım 2 km kusura bakmayın olurmu hakkınızı helal edin.
Bugun sporumu yapcam bırazdan 3 mıl radıo hıts telafı edecegim

Sagolasın canım bugun agrım yok spora devam
Dun 9 lu bir cay aldım zayıflatıcı etkısı varmıs bakalım bana etki edecekmi

ben 1 senedir zaman zaman içiyorum onu rahatlatuyor beni, bağırsaklarımı falan çalıştırıyor. aslında ilk kullandığında zayıflıyormuşsun gibi oluyor, sanırım vücudundaki suyu atıyor, sürekli tuvalete gitme isteği duyuyorsun. sonra zamanla vücut alışıyor

Kızlarrrrrrrrrrrrr biraz evvel yine kendi rekorumu kırdımmmmm

İlk kez tam 3 Mil Leslie yaptım
Ve inanılmaz ama okadar terlediğim ve yorulduğum halde inanılmaz mutlu hissediyorum kendimi
Akşam üzerede yaparmıyım bilmiyorum sonuçta birden asılırsam kilo gider ama durduğunda da daha fazlasını yapacak halim kalmaz günde 2 kere yaparsam

Güzel Allahımın izniyle bundan sonra inşallah kıvırmak yok spor konusunda

Tamam hadi oni da spordan sayalim

Çok sağ ol kaptancığım valla içim rahatladı Zaten sözümü tutmadım diye kendi kendime cezamı verdim sayılır ki böyle cezaya can kurban sonuçta eksileri yanında getirecek

Sen ceza olarak 3 Mil yaparsın diyeceğini düşünerek bugün biraz daha sıktım kendimi ve 3 Mİl tamamlamayı başardım
Ki ilk başta 3 mile başlayıp bir 10 dakika sonra bırakırım diye düşünürken az daha az daha derken nasıl bittiğini anlamadım bir yandanda TVye arada göz atınca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…