- 10 Temmuz 2014
- 19.711
- 17.815
- Konu Sahibi tatlibikiz
- #1.121
Canim terliyoruz ya hani gozeneleri tikarsin korseyle bence giyme spor yaparkenbakınıyorum şimdi videolara ben spor yaparken korse giyiyorum faydası olur mu ki daha hızlı sıkılaşmaya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim terliyoruz ya hani gozeneleri tikarsin korseyle bence giyme spor yaparkenbakınıyorum şimdi videolara ben spor yaparken korse giyiyorum faydası olur mu ki daha hızlı sıkılaşmaya
mantıklı ama benimki o kadar sıkı değil malum piyasada 34 beden korse yok 36 beden olması lazım doğumdan sonra almıştım 52 kiloykenCanim terliyoruz ya hani gozeneleri tikarsin korseyle bence giyme spor yaparken
sabah 10 da 2 mil yaptimHer gun lelsie yapicaz canm sen yaptim yazabilirsin buraya
PazAr gunleri dinlenme
Kiz sen dogumda hic kilo almadn mimantıklı ama benimki o kadar sıkı değil malum piyasada 34 beden korse yok 36 beden olması lazım doğumdan sonra almıştım 52 kiloyken
8 kilo aldım canım 48 kiloydum 56 ya çıktımKiz sen dogumda hic kilo almadn mi
profilindeki sen misin ne güzelsin sen MaAallah2 mart 2015 Pazartesi
@Michi
@mlyt
@moni +
@oynakbasi34 + 3 Mil
@PembePuantiyeli
@secret_88
@Semipermeable
@SekerPancari71
@speedy26
@tatlibikiz
@usriyusra
yenibiryasam +3 mil +100 squat
@yildiz
@yuppe
@M A R G A
@nastasia
@@gurbet
@@birkibirki
@leylmira + leslıe 4Mıl ve bolgesel egzersızler
Feraceli
elifunda +
Cok iyiymis yaa8 kilo aldım canım 48 kiloydum 56 ya çıktım
Merhaba canimmEe şey kızlar size bir şey sorabilir miyim? Ben nedense leslieyle yürürken canım çok sıkılıyor. Sizin canınız sıkılıyor mu? Sıkılmanızı ne şekilde engelliyorsunuz merak ettim.
Bende aynısını yapyorumtatlibiyapıyorum t: 39724135 .!.:Merhaba canimm
Evet canim skliyo
O kadinin sesini kapatiyorum muzik aciyorum ben