- 20 Ekim 2013
- 15.855
- 20.892
- 598
- Konu Sahibi tatlibikiz
-
biiyorum ben günlüğünü geleyim orda yorum yapayım
canım eğer çıplak aykla yapıyorsan bileklerin ağrıyor olabilir brnim ilk yaptığımda öyleydi spor ayakkabım vardı çok giymediğim spor salonuna gidince giyiyordum yıkadım artık evde kullanıyorum ayakkabıyla daha rahat edersin birde yorulmuşsundur o kadar yürümeye o da yapmış olabiirDün oğlen 1.30 saat yürüdüm dışarda bacaklarım çok ağrıyordu yapamadım. Sizinde ayak bilekleriniz ağrıyormu gece ağrısına uyandım. başka bişey mi oldu anlamadım
biiyorum ben günlüğünü geleyim orda yorum yapayım
canım eğer çıplak aykla yapıyorsan bileklerin ağrıyor olabilir brnim ilk yaptığımda öyleydi spor ayakkabım vardı çok giymediğim spor salonuna gidince giyiyordum yıkadım artık evde kullanıyorum ayakkabıyla daha rahat edersin birde yorulmuşsundur o kadar yürümeye o da yapmış olabiir
benimde boyum 162 63 kiloyum ah ah versek çok iyi olacak haklısınOlabilir canım bileklerim çok ince benim hemen belli eder yorulduğunu ...
Şu kilolarımı versem bileklerimde rahatlıycak
Boyum 161 kilom 60.8 hedefim 53 kilo olmak mayısa kadar
bence streching videosu yapmalısın ekstra çok iyi geliyor özellikle bayadır spor yapmadıysan ağır gelmiş olabilir bende ilk başlarda olmuştu çünkü görünce yazmadan yapamadım diyeceksin ki bu kız heryerden çıkıyorSol bacağımda kasılma mevcut dün üzerine basamadım bugün de biraz zorlanıyorum ama , düne göre daha iyi..
Akşama doğru 1 mill yapabilirim bu bacakla..
bence streching videosu yapmalısın ekstra çok iyi geliyor özellikle bayadır spor yapmadıysan ağır gelmiş olabilir bende ilk başlarda olmuştu çünkü görünce yazmadan yapamadım diyeceksin ki bu kız heryerden çıkıyor2. gruptayım ben normalde ama burayada uğruyorum sık sık
geçmiş olsun o zaman umarım önemli değildir geçmezse bencede görünsen iyi olur bugün yapma bana kalırsa zorlamaYok ben öncesinde yapıyordum spor..
herhangi bir yerimde ağrı yok..
Spor yapıp , hala koşturmaya devam ettiğinden dolayı bacağıma fazla yüklenmiş olmalıyım basamıyorum bile..
Bir iki güne kadar geçmezse doktora gideceğim..
geçmiş olsun o zaman umarım önemli değildir geçmezse bencede görünsen iyi olur bugün yapma bana kalırsa zorlamakolay gelsin
acaba ters bir hareket mi yaptın farketmeden çok üzüldüm ya benimde kasığımda olmuştu geçen hafta jillian yaparken o gün yerimden kalkamadımYapmayayım demi..
Sabah yataktan kalkıp banyoya doğru gitmek bana eziyet gibi geliyor şuan..
Ağrı sadece sol bacağımın o kal bölgesinde var..
Sanarsın kaslarım yere düşecek .. canım acıyor kız
acaba ters bir hareket mi yaptın farketmeden çok üzüldüm ya benimde kasığımda olmuştu geçen hafta jillian yaparken o gün yerimden kalkamadımkas gevşetici var mı içtin mi iyi gelebilir kas kasılı kalmıştır belki
Teşekkür ederim gurbetkaç mil yaptın cnm koyayım ben
anladım geçmiş olsun çok ya umarım geçer yarına ama bugün yapmaya zorlamaCanım ters bir şey yok ki zaten kadının yaptıklarında..
3mill olan videoyu açıp yaptım sonuna kadar..
Yaptıktan sonra duşuma girdim, çıktım hiç bir şeyim yoktu . Kendimi o kadar zinde hissediyordum ki..
Ertesi sabah , uyandığımda yere bi bastam ayağımı bastığım yerden alamadım..
Diz kapağın alt kısmı varya kas olan yumuşak yer ahanda orası acayip acıyor birde solda var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?