- 10 Temmuz 2014
- 19.711
- 17.815
- 248
- Konu Sahibi tatlibikiz
taş gibi olucaz kızbiz en iyisi vücudumuzu daha taş yapalım güzellik zaten bizde var cnm
ne kaldı ki şurda
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
taş gibi olucaz kızbiz en iyisi vücudumuzu daha taş yapalım güzellik zaten bizde var cnm
evet cnm benım bacaklarım sertleşti bile mesela dogumdan sonra kalçam yoğurt gibi olduydu vallataş gibi olucaz kız
ne kaldı ki şurda
o fotoğraflar senin doğum yapmış ve zayıflamıs halın mıevet cnm benım bacaklarım sertleşti bile mesela dogumdan sonra kalçam yoğurt gibi olduydu valla
evet cnm hem sezeryan dogum yaptım hem de 30 kılo aldım söylemesi ayıpo fotoğraflar senin doğum yapmış ve zayıflamıs halın mı
sen doğum mu yaptın
sana sadee ahanda boyle bakıyorumevet cnm hem sezeryan dogum yaptım hem de 30 kılo aldım söylemesi ayıp
isteyınce oluyor cnm kızımın yanında ablasımısın dedıklerınde o kadar hoşuma gıdıyorkısana sadee ahanda boyle bakıyorum
o ne azim o ne hırs
doğum yapmış bi kadın va o vucut
ayy
harikasın canımisteyınce oluyor cnm kızımın yanında ablasımısın dedıklerınde o kadar hoşuma gıdıyorkı
ama hep spora borçluyum özellıkle göbegım bayagı kalınca cokk korkkmuştum ve hergun sabah akşam mekıkle başladım sonra kocişe koşu bandı aldırdım derken azmın sonu
sagol cnm nisanda 5 e girecekharikasın canım
kaç yaşında kızın
azmine hayran kaldım
telafını beklıyoruz
zorlanıyorsan yapma saglıgın daha onemli. ;:)
uğra sık sıkkkk
koyuyorum hanım efendııııBacak ağrıma rağmen sporumu yaptım
3 mill yapıyordum normalde
Bugün 1 mill yaptım hareketlenince ayağım cısladı resmen..
Ama iyi ki de yapmışım, bacağımda ki ağrı şuan çok hafifledi..
artı koyabilirsiniz hanım efendi.. :)
kızlar o uygulamayı ındırırsenız eger numaragırıyorsunuz ya hanı
numara gırdıgınız kişilere haber vermeden salla butonuna basmayın
az önce babamın yüreğine indi
ayy aglıyorum yarım saattır ya
bı aradı ki nerdesın dıye sesı tıtrıyodu sonra sesı kesıldı
allahımm sen koru yarabbım
vodafon kırmızı ışık diye bi uygulamaHangi uygulamaymış mı ?
vodafon kırmızı ışık diye bi uygulama
zor durumlarda kullanılıyo canım tane yakın numaranı gırıyosun aılenden ya da arkadaslarından işte sen seçiyosun orda salla butonu var ona basınca o numaralara mesaj gıdıyor : zor durumdayın yardım et gibi bir şey yazıyor bir de haritadaki konumunu veriyor. ama benım konumumu yanlış verdi
babamın haberı yoktu ya nasıl korktuİlahi kız :) ne korkmuşlardır yaa sizinkiler
babamın haberı yoktu ya nasıl korktu
ay moralm nasıl bozuldu ya
bebegm play storeden kırmızı ışık dıye arattır vodafon kırmızı ışık uygulaması.sakin olun canım aman aman ..
Ama güzel uygulama bende yapayım..
Nasıl yapıcam ?