- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi tatlibikiz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamam canım eline sağlık bende sabah yapamadım öğle tatilinde iştyerinde 1 mili yaptım hasta hasta eğer grupta olmasaydım kesin yapmazdım vallatoplight ayni anda yaptk karisti canim ben düzeltiyorum
tamam canım eline sağlık bende sabah yapamadım öğle tatilinde iştyerinde 1 mili yaptım hasta hasta eğer grupta olmasaydım kesin yapmazdım valla
selam vermeye gelmiştim seni gördüm tatlım harikasın benceGeçen Hafta Bu Hafta
Kilo : 61,1 Kilo: 60,8
Belden 4 cm
Göbek 6cm
Kalça 1 cm
Basen 1 cm
İncelme olmuş 1 haftada tabi lesie nin yanı sıra mekik bacak kalça hareketleri yapıyordum. Birde yoğurt kürü yapıyorum onunda faydası var sanırım.
Vallahi harika canım benim senin gibi olmam için içimden 1 tane seni çıkarmam lazım
sagol cnm kasımdan berı bu hale geldım diyet ve bol spor yapıyorum emınım sende azımle daha fazlasını yaparsınVallahi harika canım benim senin gibi olmam için içimden 1 tane seni çıkarmam lazım
Sen tam bi fistik olmussunnnn
saglıklı beslenme ve sporla verdığim 8 kılom
günlüğüme beklerim kızlar
sagol cnm leslıe ve platese sonsuz teşkSen tam bi fistik olmussunnnn
Harikasin tatlimsagol cnm leslıe ve platese sonsuz teşk
Inşallah canımsagol cnm kasımdan berı bu hale geldım diyet ve bol spor yapıyorum emınım sende azımle daha fazlasını yaparsın
özur dilerim yanlislik yaptigimi farkedemedim...canım benden öncekı kişinin isminin yarısını silmişin biraz dikkat lütfen
Olur boyle seylerözur dilerim yanlislik yaptigimi farkedemedim...