Leslie 3.grup :)

slm kızlar misafirlerim var şehir dışından dün tüm gün toplantı okul çok yoğun geçti çok hareketliydim ama spor yapamadım çok üzgünüm yoğunluktan forumada girip yazamadım bugün telafi edeceğim inşallah..
telafını beklıyoruz :KK66:
Sol bacağımda kasılma mevcut dün üzerine basamadım bugün de biraz zorlanıyorum ama , düne göre daha iyi..

Akşama doğru 1 mill yapabilirim bu bacakla..
zorlanıyorsan yapma saglıgın daha onemli. ;:)
bence streching videosu yapmalısın ekstra çok iyi geliyor özellikle bayadır spor yapmadıysan ağır gelmiş olabilir bende ilk başlarda olmuştu çünkü görünce yazmadan yapamadım diyeceksin ki bu kız heryerden çıkıyor:KK48: 2. gruptayım ben normalde ama burayada uğruyorum sık sık:KK49:
uğra sık sıkkkk :KK68:

Kizlar spor ayakkabisiz yapinca cok agri yapıyor bide lesli ingilizce konusuyo ya turkcesinde bacak tekme hareketi yada bacak cekme hareketini saga sola kaydirmayin dumduz yapin yamuk yaparsaniz bel agrisi diz agrisi yapar vs falan diomus belki biliyosunuzdur da bnm gibi bilmeyenler icin yazdim walk walk walk ::)
saol canm bılgılendırme ıcın bıde saga sola capraz bacak kol uapıyoruz ya orda karnımızı sıkarak yapıcaz

kaanil_134398218811.jpg

hala spor yapmıyor musunuz???:KK54:

Back