Leslie 3.grup :)

günaydın kızlar dün sporumu yapamadım. Akşamımız acilde geçti. pazar tatil yapmasam sorun olur mu? Daha 2. günden bırakmış gibi olmayayım diye açıklamak istedim:KK60:
pazar gunu telafı edebılırsın tabı :) ayrıca hayırdır ne acili..
teşekkür ederim:)
rica ederimm :)
Günaydın kızlar lesie i çalıştığım için akşam yapabiliyorum oda oğlum 2 gündür anca 1 mil yaptırıyor hafta sonu 3 mil yapmayı planlıyorum. Bunun yanında mekik bacak hareketleri yan bel eritmek için sopa ile sağ sol yapıyorum. Baslamadan ölçülerimide aldım. Her pazartesi kilo ve vucut ölçümü bildiricem. Kendime motivasyon olsun diye doğum sonrası 1 yıl olucak artık toparlanmam lazım. :oops: Sizlere bol sporlu ve yağ yakmalı günler diliyorum.

Hayırlı Cumalar :KK31:
canım yeter kı yap bugun 1 mil olur yarın 3.. bildirim yapman da hem senın ıcın hem burdakıler için çok ıyı olucaktır :)

Merhaba arkadaşlar ya ben kendi takima yazdim dun buraya yazmamisim alisamadim henuz :) carsamva gunu squat yaparken dizimi incittim dun yapamadım bugun de yuurken batio ama zorlamio yapabilirsem leslimi yazarim olur mu
çok çok gecmıs olsun yapabılırsen eger bıldırımını beklıyoruz ama zorlama sağlık bu baska bıseye benzemez :)
ben bugün yapamayacağım, dün de yapamadım zaten:KK43:
dün kızım burnunu kırdı okulda düşüp:KK43:
keyfim yok:KK43:
çok buyuk gecmıs olsun, nasıl oldu ?

pazar gunu telafı edebılırsın tabı :) ayrıca hayırdır ne acili..

rica ederimm :)

canım yeter kı yap bugun 1 mil olur yarın 3.. bildirim yapman da hem senın ıcın hem burdakıler için çok ıyı olucaktır :)

çok çok gecmıs olsun yapabılırsen eger bıldırımını beklıyoruz ama zorlama sağlık bu baska bıseye benzemez :)

çok buyuk gecmıs olsun, nasıl oldu ?
Saol canim ama yaptim bisikletimide yaptim leslimide :))

@Michi
@minicooper2013
@mlyt

@@moni
@OoOturtleOoO
@opscool
@oynakbasi34 + 2 Mil

@@PembePuantiyeli +
@secret_88
@Semipermeable+

@@sln71 + 1 mil
@@speedy26
@tatlibikiz
@toplight
@usriyusra +
@Whisper84

@@yenibiryasam
@yildiz + 1 mil
@yuppe + 2 mil

@M A R G A
@kuruntumakinesi
@servey
@@gurbet+3mil
@@friolero

@@birkibirki +2 mil
@@nastasia

Bugün kendime bile inanamadım :21::21::21::21: tam 2 Mil yaptım bugün ( dur bir 5 dakika daha dayan dur bir 5 dakika daha dayan diye diye farkında olmadan bitirdim :KK70: çok yoruldum tabi ama dün 1.5 mil yapınca bugün dün kaldığım yerden az fazlasını yapayım derken bitirmişim :21::21::21::21: )

Bugün kendime bile inanamadım :21::21::21::21: tam 2 Mil yaptım bugün ( dur bir 5 dakika daha dayan dur bir 5 dakika daha dayan diye diye farkında olmadan bitirdim :KK70: çok yoruldum tabi ama dün 1.5 mil yapınca bugün dün kaldığım yerden az fazlasını yapayım derken bitirmişim :21::21::21::21: )
ben de 3 mil diye başladım 2 de bitirdim

ben de 3 mil diye başladım 2 de bitirdim

Olsun eminim yinede bol hareketli bir gün geçirmişsindir :KK66:

Ben sanırım bu gruptaki en ağır elemanım :KK48: 111.7 kgyum bugün itibariyla ve doğal olarak bukadar kiloyu kaldırmak biraz daha fazla zorluyor o yüzden benim sevincim başkalarına göre biraz daha fazla :KK66: İnşallah 2li hanelere indiğimde bende bir çoğunuzun yaptığı gibi 3 mil yapabilirim diye düşünüyorum :KK66:

Hani belimi zorlamayacağımı bilsem sabah akşam yapacağım ama acıkcası fazlası belimi rahatsız eder yada bıkkınlık getirir diye çekiniyorum ( spor salonuna yazılıp abarttığımda belimi sakatlayıp 1.5 ay gidememiştim :KK48: aynı şeyi tekrar yaşamamak için fazla abartmadan ilerlemek istiyorum, sonuçta ileride direnç oluncada daha fazla sporla kırabilecek olmam lazım)

@Michi
@minicooper2013
@mlyt

@@moni
@OoOturtleOoO
@opscool
@oynakbasi34 + 2 Mil

@@PembePuantiyeli +
@secret_88
@Semipermeable+

@@sln71 + 1 mil
@@speedy26
@tatlibikiz
@toplight
@usriyusra +
@Whisper84

@@yenibiryasam
@yildiz + 1 mil
@yuppe + 2 mil

@M A R G A
@kuruntumakinesi
@servey
@@gurbet+3mil
@@friolero

@@birkibirki +2 mil
@@nastasia

Hic dakikalara bakmiyorum ben bakinc gmio zaman bakmayinca çabucak bitiyor :) :) :)

@Michi
@minicooper2013
@mlyt

@@moni
@OoOturtleOoO
@opscool
@oynakbasi34 + 2 Mil

@@PembePuantiyeli +
@secret_88
@Semipermeable+

@@sln71 + 1 mil
@@speedy26
@tatlibikiz
@toplight
@usriyusra +
@Whisper84

@@yenibiryasam
@yildiz + 1 mil
@yuppe + 2 mil

@M A R G A
@kuruntumakinesi
@servey
@@gurbet+3mil
@@friolero

@@birkibirki +2 mil
@@nastasia

Bende bazen dayanamiyorum dayan diyorum kendime :KK70:

Aynen bende tablette açıyorum bir yandanda TV karşısında yerimi alıyorum bir gözüm Leslie Bacıda bir gözümde TVde :KK48:
Yaa ne guzsel tv yle oyalanmis olursun ben evin arayerinde yapiomm oglum salon cikisindan gecemio yurutecle haha bi ileri bi geri bagiris cagiris heh diom bitti :))))

X