- 19 Nisan 2012
- 5.854
- 4.337
- Konu Sahibi tatlibikiz
geçmiş olsun cnm insanın keyfi olmayınca hiç birşey yapamıyor malesefben bugün yapamayacağım, dün de yapamadım zaten
dün kızım burnunu kırdı okulda düşüp
keyfim yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
geçmiş olsun cnm insanın keyfi olmayınca hiç birşey yapamıyor malesefben bugün yapamayacağım, dün de yapamadım zaten
keyfim yok
Çok Geçmiş olsun onemli bur şey yoktur inşallah?günaydın kızlar dün sporumu yapamadım. Akşamımız acilde geçti. pazar tatil yapmasam sorun olur mu? Daha 2. günden bırakmış gibi olmayayım diye açıklamak istedim
Sanada cok geçmiş olsunben bugün yapamayacağım, dün de yapamadım zaten
keyfim yok
Çok geçmiş olsun.. Seni şuan çok iyi anlıyorum canım benimgeçmiş olsun cnm insanın keyfi olmayınca hiç birşey yapamıyor malesef
Teşekkürler canım. Gece inim inim inledi. Acildeki iğnelerin mi sewrumun mu etkisi yoksa toparlandımı bilemedim. Şükür şimdi iyi. Düşündüğün için saolÇok Geçmiş olsun onemli bur şey yoktur inşallah?
pazar gunu telafı edebılırsın tabı :) ayrıca hayırdır ne acili..günaydın kızlar dün sporumu yapamadım. Akşamımız acilde geçti. pazar tatil yapmasam sorun olur mu? Daha 2. günden bırakmış gibi olmayayım diye açıklamak istedim
rica ederimm :)teşekkür ederim:)
canım yeter kı yap bugun 1 mil olur yarın 3.. bildirim yapman da hem senın ıcın hem burdakıler için çok ıyı olucaktır :)Günaydın kızlar lesie i çalıştığım için akşam yapabiliyorum oda oğlum 2 gündür anca 1 mil yaptırıyor hafta sonu 3 mil yapmayı planlıyorum. Bunun yanında mekik bacak hareketleri yan bel eritmek için sopa ile sağ sol yapıyorum. Baslamadan ölçülerimide aldım. Her pazartesi kilo ve vucut ölçümü bildiricem. Kendime motivasyon olsun diye doğum sonrası 1 yıl olucak artık toparlanmam lazım. Sizlere bol sporlu ve yağ yakmalı günler diliyorum.
Hayırlı Cumalar
çok çok gecmıs olsun yapabılırsen eger bıldırımını beklıyoruz ama zorlama sağlık bu baska bıseye benzemez :)Merhaba arkadaşlar ya ben kendi takima yazdim dun buraya yazmamisim alisamadim henuz :) carsamva gunu squat yaparken dizimi incittim dun yapamadım bugun de yuurken batio ama zorlamio yapabilirsem leslimi yazarim olur mu
çok buyuk gecmıs olsun, nasıl oldu ?ben bugün yapamayacağım, dün de yapamadım zaten
keyfim yok
ohh ayaklarına saglıkkk :)ne terledim ama mekiği de çekip kız uyanmadan bi de duş ohh mis
Saol canim ama yaptim bisikletimide yaptim leslimide :))pazar gunu telafı edebılırsın tabı :) ayrıca hayırdır ne acili..
rica ederimm :)
canım yeter kı yap bugun 1 mil olur yarın 3.. bildirim yapman da hem senın ıcın hem burdakıler için çok ıyı olucaktır :)
çok çok gecmıs olsun yapabılırsen eger bıldırımını beklıyoruz ama zorlama sağlık bu baska bıseye benzemez :)
çok buyuk gecmıs olsun, nasıl oldu ?
ayaklarına saglık canımSaol canim ama yaptim bisikletimide yaptim leslimide :))
ben de 3 mil diye başladım 2 de bitirdimBugün kendime bile inanamadım tam 2 Mil yaptım bugün ( dur bir 5 dakika daha dayan dur bir 5 dakika daha dayan diye diye farkında olmadan bitirdim çok yoruldum tabi ama dün 1.5 mil yapınca bugün dün kaldığım yerden az fazlasını yapayım derken bitirmişim )
ben de 3 mil diye başladım 2 de bitirdim
Hic dakikalara bakmiyorum ben bakinc gmio zaman bakmayinca çabucak bitiyor :) :) :)@Michi
@minicooper2013
@mlyt
@@moni
@OoOturtleOoO
@opscool
@oynakbasi34 + 2 Mil
@@PembePuantiyeli +
@secret_88
@Semipermeable+
@@sln71 + 1 mil
@@speedy26
@tatlibikiz
@toplight
@usriyusra +
@Whisper84
@@yenibiryasam
@yildiz + 1 mil
@yuppe + 2 mil
@M A R G A
@kuruntumakinesi
@servey
@@gurbet+3mil
@@friolero
@@birkibirki +2 mil
@@nastasia
Bugün kendime bile inanamadım tam 2 Mil yaptım bugün ( dur bir 5 dakika daha dayan dur bir 5 dakika daha dayan diye diye farkında olmadan bitirdim çok yoruldum tabi ama dün 1.5 mil yapınca bugün dün kaldığım yerden az fazlasını yapayım derken bitirmişim )
Hic dakikalara bakmiyorum ben bakinc gmio zaman bakmayinca çabucak bitiyor :) :) :)
Bende bazen dayanamiyorum dayan diyorum kendime@Michi
@minicooper2013
@mlyt
@@moni
@OoOturtleOoO
@opscool
@oynakbasi34 + 2 Mil
@@PembePuantiyeli +
@secret_88
@Semipermeable+
@@sln71 + 1 mil
@@speedy26
@tatlibikiz
@toplight
@usriyusra +
@Whisper84
@@yenibiryasam
@yildiz + 1 mil
@yuppe + 2 mil
@M A R G A
@kuruntumakinesi
@servey
@@gurbet+3mil
@@friolero
@@birkibirki +2 mil
@@nastasia
Bugün kendime bile inanamadım tam 2 Mil yaptım bugün ( dur bir 5 dakika daha dayan dur bir 5 dakika daha dayan diye diye farkında olmadan bitirdim çok yoruldum tabi ama dün 1.5 mil yapınca bugün dün kaldığım yerden az fazlasını yapayım derken bitirmişim )
Yaa ne guzsel tv yle oyalanmis olursun ben evin arayerinde yapiomm oglum salon cikisindan gecemio yurutecle haha bi ileri bi geri bagiris cagiris heh diom bitti :))))Aynen bende tablette açıyorum bir yandanda TV karşısında yerimi alıyorum bir gözüm Leslie Bacıda bir gözümde TVde