Leslie 3.grup :)

Hanım efendim bugün uyuduğum için spor yapamadım bir de dışardaydım yeterince yürüdüm zaten..
Şeftali çayımı içtikten sonra gece ilerleyen saatlerde 3 mill yapacağım buraya gelip bildirim yaparım
Bilginize.. :)
Tamam canim bildirimini yap.
.

.
.
.
.
.

Olsun eminim yinede bol hareketli bir gün geçirmişsindir :KK66:

Ben sanırım bu gruptaki en ağır elemanım :KK48: 111.7 kgyum bugün itibariyla ve doğal olarak bukadar kiloyu kaldırmak biraz daha fazla zorluyor o yüzden benim sevincim başkalarına göre biraz daha fazla :KK66: İnşallah 2li hanelere indiğimde bende bir çoğunuzun yaptığı gibi 3 mil yapabilirim diye düşünüyorum :KK66:

Hani belimi zorlamayacağımı bilsem sabah akşam yapacağım ama acıkcası fazlası belimi rahatsız eder yada bıkkınlık getirir diye çekiniyorum ( spor salonuna yazılıp abarttığımda belimi sakatlayıp 1.5 ay gidememiştim :KK48: aynı şeyi tekrar yaşamamak için fazla abartmadan ilerlemek istiyorum, sonuçta ileride direnç oluncada daha fazla sporla kırabilecek olmam lazım)
haklısın aslında sakatlanmak kötü olur 1 yaşında kızım var onun peşinde koşarak geçiyo günüm.benim bi hocam kilo fazlasını şöyle tarif ederdi:''5 kilo fazlanız varsa yanınızda sürekli taşıdığınız 5 litre yağ var öyle düşünün'' derdi.kulağıma küpe o sözü

Sonunda geldim. 50 dakika koşu bandında tempolu yürüyüşten sonra 1 mil leslie yapabildim.yoruldum ama rahatladım da ,spor yapmak iyi geliyor:))

günaydın kızlar,
bugün koşu bandına sonunda çıkabildim 4km yürüdüm, akşam da vaktim ve halim olursa leslie ile yürürüm inşllah:D

Kizlar basim oyle agriyor ki ozgecani dusunmekten listeyi unutmusum hemen ekliyorum

Kızlar çok özür dilerim ben dün yapamadım bugün misafirim var ama evimdeyim inşaallah telafi edicem:KK43:

Back