Leslie 3.grup :)

valla bizimki eziyet resmen internet ağır oluyor bi türlü giremiyoruz. sonra kontenjanlar doluyooo seçtim allahtan bu sefer :)

aslında bir kaç ders üstten alırsan, bir sonraki sınıflarla ders secebilirsin. tabii sizde ayrı ayrı ise dönemler. ben çap yaptığım zaman kredi toplamında hep üstte oluyordum bizimkilerden sistem bana 1 gun once acılıyordu rahat rahat derslerimi seciyordum :):)

Günaydın kızlar lesie i çalıştığım için akşam yapabiliyorum oda oğlum 2 gündür anca 1 mil yaptırıyor hafta sonu 3 mil yapmayı planlıyorum. Bunun yanında mekik bacak hareketleri yan bel eritmek için sopa ile sağ sol yapıyorum. Baslamadan ölçülerimide aldım. Her pazartesi kilo ve vucut ölçümü bildiricem. Kendime motivasyon olsun diye doğum sonrası 1 yıl olucak artık toparlanmam lazım. :oops: Sizlere bol sporlu ve yağ yakmalı günler diliyorum.

Hayırlı Cumalar :KK31:

Merhaba arkadaşlar ya ben kendi takima yazdim dun buraya yazmamisim alisamadim henuz :) carsamva gunu squat yaparken dizimi incittim dun yapamadım bugun de yuurken batio ama zorlamio yapabilirsem leslimi yazarim olur mu

X