- 10 Temmuz 2014
- 19.711
- 17.815
- Konu Sahibi tatlibikiz
İyi yaptin canmAy her yerim hamladi zor yürüyom anca bi mil yapabildm kizlar :))
Hareketsiz kalmadin en azinda :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi yaptin canmAy her yerim hamladi zor yürüyom anca bi mil yapabildm kizlar :))
Bekliyorum tatlisaman yapmayalım ayyy hoş 15 dk yürüyerek olmz ama farkında olmadan yapabiliriz de bak sana resimlerimi göndereyim
Tamâm yarin ya fazla yaparsin ya da pazar telafi edersin sorun yokkk:)))Çok üzgünüm
Biraz olsun rahatladım sağol pazar tatil olduğunu unutmuşum telafi ıçin iyi bir şans.Tamâm yarin ya fazla yaparsin ya da pazar telafi edersin sorun yokkk:)))
Yannda baska hareketlerde yapiyorm bi ay snraki halimi merakla bekliyorm. Bu arada secret88 in + si gorunmuyor kopyalrken sknti olmus sanirm onu bi duzeltirmisn :)İyi yaptin canm
Hareketsiz kalmadin en azinda :)
Duzenledim tatlimmYannda baska hareketlerde yapiyorm bi ay snraki halimi merakla bekliyorm. Bu arada secret88 in + si gorunmuyor kopyalrken sknti olmus sanirm onu bi duzeltirmisn :)
Cocukla belki zor olur tabi ben bekarim pazar yatış demek benim icinBiraz olsun rahatladım sağol pazar tatil olduğunu unutmuşum telafi ıçin iyi bir şans.
Olur valla bende 1 haftalık spor yaparım herhalde 1 günde inan çocukla cok zor spor yapmak. Koşu bandına çıkıyorum hop arkamdan oda çıkıyor oda spor yapacakmış.Duzenledim tatlimm
Hangi hareketleri yapiyorsun:)
Cocukla belki zor olur tabi ben bekarim pazar yatış demek benim icin
Moni
Turtle
Opscoil
Oynakbasi
Spedy
Kuruntumakinesi
Friolero
Nastasia
Neden yapilmadiii???
Duzenledim tatlimm
Bacak hareketleri+mekik+squat :)Duzenledim tatlimm
HahahaOlur valla bende 1 haftalık spor yaparım herhalde 1 günde inan çocukla cok zor spor yapmak. Koşu bandına çıkıyorum hop arkamdan oda çıkıyor oda spor yapacakmış.
KaCar set yapiyosun bakim:)Bacak hareketleri+mekik+squat :)
30 bacak hareketleri ama bes hareket var -20 mekik -90 squat olarak basladim hergun 10 10 arttirmayi dusunuyorumda bakalim.insallah yaparim :)KaCar set yapiyosun bakim:)
Senin ben:))
Artirarak yap bencede iyi gidiyorsum simdilikk:))30 bacak hareketleri ama bes hareket var -20 mekik -90 squat olarak basladim hergun 10 10 arttirmayi dusunuyorumda bakalim.insallah yaparim :)