- 13 Nisan 2011
- 1.324
- 783
- 248
- Konu Sahibi tatlibikiz
Son kisa esnemeler bitmek bilmio :))Bende bazen dayanamiyorum dayan diyorum kendime![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Son kisa esnemeler bitmek bilmio :))Bende bazen dayanamiyorum dayan diyorum kendime![]()
Ona harcadgmz zamani gun icinde bos yere harciyoruz en iyisi yapmak hic gocunmadan :)Son kisa esnemeler bitmek bilmio :))
üstten alıyorum zaten bu dönem 3 tane aldım hemde :) ama ne kadar üstten alsamda herkesle aynı anda almam gerekiyor dersi sistemde çok youn olduğu için çok zorlanıyorum :)aslında bir kaç ders üstten alırsan, bir sonraki sınıflarla ders secebilirsin. tabii sizde ayrı ayrı ise dönemler. ben çap yaptığım zaman kredi toplamında hep üstte oluyordum bizimkilerden sistem bana 1 gun once acılıyordu rahat rahat derslerimi seciyordum :):)
Aynen hee bos bos oturmaya gelince zaman problem olmuyor hicOna harcadgmz zamani gun icinde bos yere harciyoruz en iyisi yapmak hic gocunmadan :)
Ama zorunlu oldugu zaman pasa pasa yapiyoruz :)Aynen hee bos bos oturmaya gelince zaman problem olmuyor hic
Olur tabiki keyfine bak canim gecerli sebebin var sonuctaiyi geceler kızlar bugün geç olsada yaptım sporumu :) pazar tatil ama yarın yapamicam nişan falan var haftaiçi telafi ederim olur mu![]()
teşekkürlerOlur tabiki keyfine bak canim gecerli sebebin var sonucta![]()
bizim grupta kimse benimle konuşmuyor yaaaOhh gelsin artilarrr
Hangi gruptaaabizim grupta kimse benimle konuşmuyor yaaacanım sıkıldııı
Ohh gelsin artilarrr
2. gruppHangi gruptaaa