canım ama o çok yakından çekilmiş bir foto..normalde böyle nokta nokta durması imkanszı..videosunu izlemiştim ve sitesindeki fotoları iice inceledim bence kusursuz gibi duruyorlar..bukadar yakından kimse gözümün içine bakmaz zaten :roflol:canım solotica mel berbat bi lens...nokta nokta kum dökmüş gibi....yakından güneş vurmuş halini görmedin sanırım
hem çok şeffaf bi lens...giallo kadar bile açmaz..çok şefffaf...
işte resim
esmeralda ve marine rengine takmış durumdayım offfüstte arkadaşım yazmış maalesef ingilizcem yok ya biran evvel almak istiyorum getirtmek istiyorum güvenilir bi site lazım ama ya alabiliceğim offf
..bende mel rengine taktım kafayı ya..birde ıce yada grafite...siteye mail attım kızlar cevap bekliyorum..
bu arada siz hangi serisini daha çok beğendiniz..hareli ve haresizi var..natural colors,hidracor ve hidrocharne serileri en iyileri galiba..ama hareli olanalrın haresi çok siyah sanırım hoş durmuyor o yüzden..
canım solotica mel berbat bi lens...nokta nokta kum dökmüş gibi....yakından güneş vurmuş halini görmedin sanırım
hem çok şeffaf bi lens...giallo kadar bile açmaz..çok şefffaf...
işte resim
Selam arkadaşlar uzun zamandır giremedm bi sürü şey geldi başıma yahu :S Neyse artık burdayım en azından şimdilikBaya bilgi sahibi oldum sayenzde yine Amozon colors miel rengi kullanan arkadaşın lensleri güzel yani yeşil yok hiç..ama damar var mı acaba daha net resim koyma imkanı var mı ki? Rainbowlarında dokusu cok iyi cidden düşünmüyor değilim hazel ya da dark hazel nasıl deneyen var mı acaba ?
Çok teşekkür ederim..Güzel lensmiş ben de beğendimFreshlook kadar damarı da yok..Yakışmış sana..Ben esmerim bana da yakışır inşallah Çoookk sağol
Selam arkadaşlar uzun zamandır giremedm bi sürü şey geldi başıma yahu :S Neyse artık burdayım en azından şimdilikBaya bilgi sahibi oldum sayenzde yine Amozon colors miel rengi kullanan arkadaşın lensleri güzel yani yeşil yok hiç..ama damar var mı acaba daha net resim koyma imkanı var mı ki? Rainbowlarında dokusu cok iyi cidden düşünmüyor değilim hazel ya da dark hazel nasıl deneyen var mı acaba ?
rainbowun hazelleri göz rengini farkettirmiyo canım..
lighthazelde güzel değil..resim koymuştum en eskisayfalarda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?