bunlar rainbow elitebu l line nın renkleri. aradığınız bunlara yakın sanırım...
üstteki tamda istediğim gibi. lensi nereden alabilirim?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bunlar rainbow elitebu l line nın renkleri. aradığınız bunlara yakın sanırım...
üstteki tamda istediğim gibi. lensi nereden alabilirim?
slm arkadaslar lens almayı düsünenler icin amazon colours önerıyorum mavi renk cok hos duruyor ben 60 ytl ye aldım suyu ile bırlıkte toplam 80 ytl
canım foto koyabilirmisin birde gry si nasıl ben gry almayı düşünüyorum ..koyu kahve gözde duruşu nasıl?
Buda benim lenslerim....
Beğenmiyorum bunları...
B&L blue.... Oda ışığında ve flaşlı....
küllümango çok sağol cnm resimler için bene doğal gözüküyorlar dokusunu beğendim fakat gryin rengi keşke birazdaha mavi ağırlıklı olsaymış tamamane gry duruyor..ben gry alıcaktım ama sanırım vaz geçtim..tanita tikaram hakkında da çok iyi yorumlar duydum o da çok doğalmış ona mı yönelsem acaba..amazon gry i daha çok düşünüyordum aslında ama pek istediğim tonlarda değil anlaşılan..
bunlar waıcon dıye bır marka ama amazonların girisiyle aynı sadece ısım değişikliği. bu lensi takan kızda hintli sanırım çok koyu kahve duruşu boyle duruyor bende 1 hafta kadar once denemiştim amazon colors girisini aynen boyleydı. ve bende suyuyla bırlıkte 40 ytlye almıştım.