cnm freshlook lar çok rahat lensler gözün de varlığıyla yokluğu bir ilk kez lens kullanacak olanlar için özellikle rahatlığıyla ideal ama renkler çok hoş değil aslında bi çok renk seçeneği var ama mesela uzaktan bakıldığında hangi renk takarsan tak gözün çok hafif açık renk görünüyor tam olarak belli olmuyor renkleri ama fazla yapay sayılmaz fena değil harelileri doğal sayılır ben ilk 7 yıl önce lens kullöanmaya başladığımda takmıştım 3 tane renk baby blue , safir mavi ve hareli gri en doğalı hareli gri durdu ama şuan sophistik kullanıyorum onunda aynen gri ve mavisini fakat tam anlamıyla o da doğal değil freshlook sanırım 3 aylık ama yıllıklarıda varmı onla illgili bi bilgim yok cnm yerin ankarada aslında en net fikri lensleri deneyerek edinebilirsin yüzüne ten rengine uyumudoğallığı çok etkiliyor çünki ankaradada hemen hemen her yerde freshlook u deneyebilirsin cnm
Tuğbacım sağol cevabın için,sanırım bana yazdın cevabı değil mi? Peki FreshKon 'la Freshlook aynı marka mı yani ? kafam karıştı:uhm:Freshkon'u sormuştum da ben?!?!?!:uhm: