Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence rainbow dan şaşmamak gerek ya Numaralı rainbow elite line dark green kullanıyorum, beyaz tenliyim, ela açık kahverengi arası bir renk gözlerim. Rainbow dark green in süresi bitmek üzere diye, sophistic magic green aldım geçenlerde internetten, deneme fırsatım da olmadı hiçbir yerde tester ını bulamadım ama gerek yabancı forumlarda gerek burda çoğunluk beğeniyor diye aldım. Aslında rainbow u çok beğeniyordum ama sophistic i de merak ediyordum. Tamam rainbow dark green in rengi biraz koyu ama sophisticteki damarlara katlanmaktan çok daha iyidir. Heralde benim gözümde açık duruyor dark green çünkü beni çok rahatsız etmiyor rengi, normal bir yeşil gibi. Bende ayrıca rainbow elite line giallo ve sky blue da var onlarda güzel sayılır ama dark green in dokusu onlardan çok daha farklı bence su gibi=) Ama sophistic magic green i kullanacağıma rainbow sky blue ya da gialloyu kullanırım çok daha iyi, sophistic magic green inanılmaz damarlı bence. Ya da rainbow dark green in dokusunun güzelliğine öyle alıştım ki uzun zamandır diğer lensler ondan yapay geliyor heralde bilemiyorum. Uzun lafın kısası rainbow dark green i tavsiye ederim yani. Tanika yı da merak ediyorum ama bir daha denemeden almam heralde lens.
ben optikçiden haziranda çifti150ytl ye aldım. bir hata olmalı.... yada resmen kandırıyorlar insanları.....Nefertiti Rainbow için biraz tuzlu demişsiniz. Ben internetten Rainbow sky blue ısmarladım. 1 adedi 60 YTL idi. Çok tuzlu değil. Ancak başka bir firmaya telefonla Rainbow un fiyatını sordum . Görevli bayan teki 150 YTL dedi.:1shok: İki çeşit mi Rainbow var acaba?
Betrayy bu arada Rainbow dark green i bende çok merak ediyorum. Rica etsem fotoğrafını koyar mısın? a.s.