Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm hangi site bu bende girip bakmak istiyorum...........
Burcucum inanılmaz güzel durmuş lenslerin..Lens olduğunu bilmesem asla lens demem. Çok damarlı damarlı gözüküyor mu yakından, ya da freshlook gibi noktalı yapısı belli oluyor mu? Eğer resimdeki gibiyse mükemmel gerçekten, yoksa resimde çıkmamış mı damarlar fln?Rengi de çok hoşuma gitti, tam benim istediğim gibi. Benim gözüm koyu kahve,bende de bu tonda durur mu ki acabaaa:sm_confused: İnsanlar lens olduğunu anlıyolar mı peki?Bi de bazı lenslerin renkleri bir kaç adım uzaktan belli bile olmuyorlar, bu o şekilde değil dimi? Çok fazla soru sordum arka arkaya kusura bakma!!:1hug:
elegance light blue
kaydirigubbakcemile3 moral düzeltiyorsa ben de aliyim hemen yaaa :sm_cool: damar olayının olmamasına çok sevindim gerçekten. ankaraya döner dönmez gidip denicem. çok merak ettim! Yanlız bir de şu var,ben göz çapımı bilmiyorum.Doktora gitmiştim ama adam renkli lense karşıyım diye, tutturdu ölçmedi göz çapımı falan:mymeka: Tanitalar tek çapta mı oluyor acaba freshlook gibi?Senin lensin kutusunda kaç yazıyor cnm?çok teşekkür ederim arkadaşlarıma ilk fotodan göstermiştim gerçekte gördüklerinde fotodakiyle alakası yok çok daha güzelmiş dediler damar olayı hiç yok benim göz rengimde koyu kahve sendede bu şekilde durucağını düşünüyorum ben bazı formlarda yeşil ve mavininde bu kadar doğal durduğunu okumuştum alıcaksan onlarıda dene bence içinde kalmasın bunlar harika ya beni çok mutlu ediyolar bi tane daha alıcam moralinmi bozuk al tak bak aynaya düzelsin moralin :lepi:
sağol burcucum.. ben de aynen senin gibi yapcam sanırım :)
özelden mi atıyim burdanmı atiyim siteyi
özelden de atabilirsin arkadaşım..............
canııım kusura bakmaa şimdi gördüm teşekkür ederim yorumun için ben sana aldığım yerin adresini özelden göndericem şimdi orda her türlü yardımda bulunuyolar almadan önce deniyebiliyosunda