- 12 Ekim 2012
- 91
- 3
ben şeffaf lens kullanıyorum uzuuun zamandır ama artık renklilere geçmek istiyorum.Yani madem illa lens kullanıyorum bari renkli olsun değil mi :) Ama şöyle bir şey var gözlerim koyu kahve ve göz bebeğim biraz küçük.Ortadan kahve kahve belli olsun istemiyorum.Ve tam olarak istediğim renk şuuuEki Görüntüle 831136 önerisi olan var mı:26:
çok güzel olmuş:) bu markann koyu yeşili nasıl dururki acaba?AQ COLORS GİALLO lenslerimin ela göz de duruşu) tavsiye ederim.
opmer sahte lens mi satıyo ben ordan alıyodum yaa :/// sağ gözüm çok feci durumda bugün 1 saat taktım lensi birden batmaya başladı çıkardığım halde bütün gün battı umarım gözüme bişey olmaz hala acıyo( napmak lazım acaba gözümü kaybetmem umarım : (
Eki Görüntüle 873339 Eki Görüntüle 873340 Eki Görüntüle 873336 Eki Görüntüle 873338 Eki Görüntüle 873341 Eki Görüntüle 873342 :44:damarlı bu diğerleri damarsız gibi Freshlook Colorblends diyor ama bu ne renktir böyle yaaa
freshlook colorblends ise eğer bence gemstone green rengi bu:
http://evonnz.com/wp-content/uploads/2010/03/P1030705-1-550x309.jpg
Bugün AQ Colors hareli yeşil şipariş ettim bakalım nasılmış inşallah güzel durur:18:
hayırlı olsun
gelince resim paylaşabilirmisiniz acaba???
.Buarada akşamları daha koyu görünüyor dün hoşuma gitti mesela:) ama yinede biraz daha koyulaşması lazım renu mü koyulaştırır ki daha çok opti free mi ?
.
Soloticalarda opti free diye biliyorum ama bunlardada işe yararmı acaba bide doğallık olarak nasıl
Kızlar renkli lens almak istiyorum... Ama çok doğal olmasını istiyorum.. Böle bazıları cıyak cıyak cırlıyo ya ben lensim diye öyle istemiyorum... Hangi markayı önerirsiniz???
Not: Bu arada lensin olası zararlarından haberdarım!!! Devamlı kullanım için değil, sadece özel günlerde kullanmak için alıcam..
merhaba ben rainbow öneririm gerçekten harika lensleri var. Her zaman herkese öneririmbence rainbow lenslerini dene. hemen hemen her türlü lens yapabiliyorlarmış.