Merhaba kizlar;
Ben lens almak istiyorum. Solotica topazio/quartz ve natural touch baby blue bakindim. Ancak bir fikir sahibi olamadim. Acikcasi ilk kez lens kullanacagim. Gozlerim normalde yesil. Nasil durur pek de emin degilim. Mavi olsun fakat boyle abarti olmasin istiyorum. Bir de bu markalar arastirdigim kadariyla yurtdisinda varmis sadece. Yurticinde bunu saglayacak bir yer yok mu? Bilgilendirirseniz gercekten cok memnun kalirim. Konu acacaktim da mesaj sayisi yuzunden acilmiyor sanirim. Tesekkur ederim simdiden. Cevaplarinizi bekliyorum.
3 farklı mel rengi
1- Natural Color 2- hidrocharme 3- hidrocor
Bu fıtoraf mel demiş ama ocre ile karşılaştırdığınızda şuanki ocre renklerine daha yakın sanırım. Of kararsızlık çok kötü
sn hangisini düşünüyosun ve gözlerin ne renk canım...ocreyle mel arasında çok fark var öyle resimlerde görünen gibi değil bunlar bariz mel sırayla nc charm cor :122:...
Bende mellerden charm ve cor mel var...charm gündüz fosforlu sarı yeşil arası duruyo hele cor nasıl sapsarı anlatamam dışarı haresi taşiyo sarılıklı gibi duruyo 1 kere takmadım onu..benimde hayalim gri ela bi lensti charm ocre aldım ama maalesef hiç öyle grimsi ela durmadı bende resimlerdekilerle alakası yok sadece gözümün rengini soldurup bulanıklastırdı ama benim gözlerim siyaha yakın koyu kahve...ela gözlüysen hiç gerek yok lens kullanmana ne güzel rengi varmiş....
Yaaaaocreden umutludum of yaaa. Peki ne zaman aldn canım ocrelerini. Yeni seri daha güzel diyolar of tam korktuğum şeyi yazmışsın ocre hakkında. Canım gözlerim ela ama arada bi değişiklik istiyo insan. Öle heveslendim solotica işine de ama çok kararsız kaldım şimdi
sanırım yeni seride renkler eskiye göre daha açık. bende yeni seri mel var. gözlerim açık kahve. fotolarınıda ekliyim sana . ilk taktığımda renkleri daha soluktu. şimdi solüsyon saolsun açtı rengini. daha baya açık yeşil oldular. makyajıma göre bazen sarıya bakan oluyorlar. :) ama uzaktan ve hatta dibimden lens olduğu belli değil. tam ela gözlü olanlarda hafif sarıya bakıyor sanırım. ocre daha az belirgin bi renk. lens almak her zaman riski birşey. herkeste farklı duruyor maalesef.
Eki Görüntüle 827571 Eki Görüntüle 827572 Eki Görüntüle 827573 Eki Görüntüle 827574
Canııım çok teşekkürler. Çok yardımcı oldu resimler. Sana yakışmış baya bi. İlk resim dışında sarı durmamış. Hafif bi grilik var hatta. Meller daha sarı duruyo sanırım. Solüsyonun ne buarada?
Verde daha bir maviye kaçıyor gibi geldi banaben böyle yeşil yeşil dursun istiyorum.Sanki gözüme çam ağacı sokmuşlar gibi Gözümün asıl rengi koyu kahve Eki Görüntüle 831515 Ay çok korkunç durdu ama neyse :) İstediğim gibi olmayacak heralde
Verde de hiç mavılik yok kı cnm verde marınede var .
O kızın gozundekıler hangı marka kı ?
Çok guzel .
Merhaba kizlar;
Ben lens almak istiyorum. Solotica topazio/quartz ve natural touch baby blue bakindim. Ancak bir fikir sahibi olamadim. Acikcasi ilk kez lens kullanacagim. Gozlerim normalde yesil. Nasil durur pek de emin degilim. Mavi olsun fakat boyle abarti olmasin istiyorum. Bir de bu markalar arastirdigim kadariyla yurtdisinda varmis sadece. Yurticinde bunu saglayacak bir yer yok mu? Bilgilendirirseniz gercekten cok memnun kalirim. Konu acacaktim da mesaj sayisi yuzunden acilmiyor sanirim. Tesekkur ederim simdiden. Cevaplarinizi bekliyorum.