Internet'ten giallo sipariş ettim, Dün akşam elime geçti ama giallolarımın çapı (dia) gözüme göre küçük kaldı. Çünkü sitede tek bir seçenek vardı ve bu yüzden uymadı, bende doğal durmadı. Kızlar satın almadan önce mutlaka göz diasını doktora/optikçiye ölçtürün ve ona uymuyorsa sakın almayınve isteyene orta çaptaki gialloları uygun fiyata satabilirim..
Kızlar renkli lens almak istiyorum... Ama çok doğal olmasını istiyorum.. Böle bazıları cıyak cıyak cırlıyo ya ben lensim diye öyle istemiyorum... Hangi markayı önerirsiniz???
Not: Bu arada lensin olası zararlarından haberdarım!!! Devamlı kullanım için değil, sadece özel günlerde kullanmak için alıcam...
Kızlar merhaba,
Bir sorum olacak, bu konuda bana yardımcı olur musunuz?
Meslek gereği devamlı klimalı ve kuru havası olan ortamlarda çalışıyorum. Bu durum gözlerimi çok kurutuyor.
İlkokul 5 ten beri gözlük kullanıyorum. Bir ara lise yıllarında kontakt lens kullanmıştım ancak göz kuruluğu ve bahar alerjisi yapmıştı. Tabi bu yaklaşık 13 yıl önce olduğu için lens teknolojisi de eskiydi. Şimdi tekrar kontak lens kullanmayı düşünüyorum.
Gözü en nemli şekilde tutacak ve bana uyacak bir kontakt lens markası arıyorum. Oldukça kuru havada çalışıyorum ve gözlerimi kuruymayacak birşeyler arıyorum. Hem miyop hem de astigmatım var bu arada. Tavsiyelerinizi okumak istiyorum.
Biraz taşma payı olmalı lenslerin tam irisin sınırına denk gelirse dar olmuş oluyor batma yapabilirQcuvea oasys kullaniyorum... 2-3 yildir.. İlk kutum gozume.tamm geldi .ikinci kutum go bebegimden disari tasio çok.belli.şeffaf olmasına.ragmen
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Biraz taşma payı olmalı lenslerin tam irisin sınırına denk gelirse dar olmuş oluyor batma yapabilir
Tabi sonuçta tavsiyeler biryana dediğim gibi herkesin göz yapısı farklı her göze her lens uymaz kim nasıl rahatsa onun için uygun odur bende değişiklik seviyorum gözlerim açık bal rengi ama çok hafif renkli takmak istiyorum bazıları dio çok rahatım bazıları dio berbat karar veremedim gitti
Suan adore be yellow kullanıyorum circle lens gibi zaten memnunum ama güvenemiyorum şeffaftan sonra çok tutmuyorum gözümde