- 5 Mayıs 2011
- 427
- 204
bunlarda benım lenslerim
Harika durmuş bayıldım keşke bende giallo alsaymışım çok güzeel:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bunlarda benım lenslerim
selamlar 20 yıldan fazldır lens kulanıyorum mavi istiyosan solotica yeni seri topazyo tavsiye ederim qoartzo yeşilimsi mavi solotica serisinde benim favoro lensim inanılmaz güzel benim gözüm koyu kahve bende mavi duruyor kızkardeşimin gözü elamsı yeşil onda inanılmaz güzel bir yeşil duruyor natural touch üretilmiyor yurt dışındada yok ben el yapımı fxeyes lens kulanıcısıyım fxeyesten başka takamıyorum zevkiine istegine göre yapıyolar custom fxeyes lens rihana megan fox cristina aqulera çok sanatçının llenslerini yapıylar makina lensi solotica qartzodan başka kulanmam sanada onerim mavi istiyosan topazyo derim veyahut solotica aqua marin ama soloticanın yeni serisi güzel mutlaka yeni serisi solotica türkiyede satliyor solotica arzu interneten satıyor veyahuten istanbulda yaşıyosan levente satılıyor solotica neşe deneyip alabilirsin ama solotica renkleri karıştırıyor solotica yeni serisi seni mutlu eder interneten almak istersen solotica arzu mükemel bir hanım efendi el yapımı lens kulanmadan önce bütün solotica veyahut istedigin bir marka varsa yurt dışında getirtiyor yılar önce benim natural touchlarımıda arzu hanım getirtmişti gözü kapalı güvenebilirsin ona kadınlar kulübünde veatman 10 kulanıcısı nicki bu ulaşamazsan bana yaz telefonunu verim sana
kızlar göz çapınızi nasıl öğrendiniz herkez doktorda olçtürup oylemi aldı lensini? bende astigmat var 0.75 sadece sol göz lens numarası 1 numara küçük oluyormuş sanırım dogrumu ?
Eki Görüntüle 901122
Elegance lenslerım geldı diğer kullandıgım AQ lar ile çok benzıyor. Oldukca doğal duruyor tavsıye ederım
öncelikle numaralarını tam olarak öğrenmelisin bir dr muayenesınden gecersen daha iyi olur reçeteli bi şekılde alırsın lensini.
Astigmatın varsa lens gözde problem yaratabılıyor astıgmat olan gözleri lens zor kabul edebiliyo batma vs yapıp sorun cıkarma ıhtımalı yuksek oluyor Ve de sol göz 1 derece küçük olur diye birşey yok göz numaran neyse odur lenste de gözlükte de değişmez.
evet bütün gün kulanabiliyorum diger lenslere göre daha kalın ama kalın oluşu rahatsız etmesin bende ilk gördügüm zmn çok korktum eyvah yandım daha önce solotica hidrossumer serisinide kulanmıştım oda kalındı ama kesinlikle rahat degildi batma kayma gözümün üstünde bale yapıyor gibiydi 3 .4 defadan sonra korktum kulanamadım ama bunlar vakum gibi gözüne oturuyor ne batma ne kayma dedigim gibi ilk 20 dakika sisli puslu görüyosun ondan sonra 10 saate kadar kulanabiliyorsun dün 8 saat kadar gözümdeydi rahatsızlık vermedi renginden biraz rahatysız oldum gök mavisi grey çok dogalar ama gözde duruşu çok ama çok gzl p.tesi amly atıcam fxeyes geri gönderip biraz koyutmayı düşünüyorum ben havuz mavisi istiyodum açık geldi havenin mavisi ve starın mavisi arasında mualakta kaldım katalokta oldugu gibi dgl goglede star kulanan birini gördüm çok beyendim geri gönderip daha dolu maviye yani havuz mavisi isticem ama gel gelki forum 8 hafta diyor ama gelmesi 11 hafta kadar 10 hafta laboratuarda c tesi pazarı saymıcaksın ama tavsiye ederim kalınlıgı seni kesinlikle korkutmasın emin ol çok rahat çok konforlu p tesi gönderim gitmesi gelmesi yalansız bir ay sürer rengiyle oynucaklar nasıl beklicem bilmiyorum tam isteyebilecegin gibi bi göz aksesuarı
merhaba , bende 11 kasımda fxlens siparişi verdim , bu siparişi vermeden önce dünya göz hastanesine gidip gözümün ölçülerine baktırdım ve buna göre bir lens yaptırdım. Endişeliyim inşallah doğru gelir. Bu arada benim gözlerim sophistic lens kullanırken çık kızarıyordu umarım bu lensler gözümde sorun çıkarmaz. Hangi lens solusyonunu kulllandın bu lensler ile birlikte ?
merhaba , bende 11 kasımda fxlens siparişi verdim , bu siparişi vermeden önce dünya göz hastanesine gidip gözümün ölçülerine baktırdım ve buna göre bir lens yaptırdım. Endişeliyim inşallah doğru gelir. Bu arada benim gözlerim sophistic lens kullanırken çık kızarıyordu umarım bu lensler gözümde sorun çıkarmaz. Hangi lens solusyonunu kulllandın bu lensler ile birlikte ?
merhaba arkadaşlar ben aq colors lens aldım kullanan var mı nasıldı acaba bir de fiyat konusunda bilgi verir misiniz? kazıklandım sanırım :/
arkadaşlar bilen yok mu lensi kullanmaya korkuyorum :/
selam korkmana gerek yok ortalama 50 60 lira sanırım arkadaşıma 55 liraydı sanırım o fiata almıştık magıc bluesini almıştık eminim 55 di bu yaz aldık sen nekadara aldın ortalama heryerde üç aşagı beş yukarı olur buna üzülme