- 12 Ekim 2012
- 91
- 3
simge sakin kirilma lütfen ama bu senin aldigin dünyanin parasini verdigin lensler hic dogal durmuyor damarli ve göz bebeklerinden cok beli oluyor lens oldugu uzaktan beli oluyorsa yakinina gelen haydi haydi anlar soloticalarin renklerinden yada diyer lenslerden kulnansana lensi seven birisin renkli gözüde seven birisin daha dogal duran bu renkte lensler bula bilirsin sadece fikir ben sana sadece ayna tutuyorum güzel yakisiyor diyenler bence masal okadar makyajilenslerin beli oluyor kirmak seni üzmek icin inan demiyorm sevgiler [/FONT
selam fikrin için teşekürler ama erkek arkadaşım damarlı lens sevdigi için aldım benim düşüncem stela veyahut heaveandı solotica lenslerin hemen bütün serisini kulandım ama bir tek beyendigim n.c ourtzo bayılıyorum bende mevcut takıyorum arada dönüşümlü fxeyes yeni lenslerim stela oldu en azından damarsız bu defa tercihimi kendim kulandım 5.ayın 16 sında sipariş verdin yedinci ayın sonunda elime geçer fxeyes katalogunda damarlı damarsız okadar seçenek varki paramı toplayıp seneye heavean veyahut ıcy green olivia grenden birini düşünüyorum okadar çok seçenek varki ne bilim kafam karışıyor stela lenslerim gelsinde seneye allah büyük sevgiler saygılar
Ben çok lens kullanan biri olmadığım için tam olarak anlayamadım bende doğal duran bi lens araştırıyorum galiba rainbow giallo alıcam kimseden cvp da gelmedi bana
fatmagülün lensleri hidrocor ice kızlar solotica. aynısından bende kullanmıştım. kendisi de aynı şirketten görmüştüm. gerçek gözleri kahverengi
elegance_ canım benimde senin gibi yeni aldığım hatta konusunu açtığım
Tanita yellow lenslerim elimde kaldı doğru düzgün takmadım faturası duruyor:)
Arkdaşım yeni lens aldığımdan habersiz yeni gri lensler almış bana,griyi herkes daha çok yakıştırdı bana
Tanitalar kaldı elimde bari birinin işine yarasın
İlgilenenler tanita konuma bakıp msj atarbilirlerEki Görüntüle 669359
fatmagülün lensleri hidrocor ice kızlar solotica. aynısından bende kullanmıştım. kendisi de aynı şirketten görmüştüm. gerçek gözleri kahverengi
Arkadaşlar elegance marka lens kullanıyorum ama lenslerimin süresi doldu yeniden almam gerek kararsızım renk konusunda 3 ton gri kullanıyorum söylemediğim sürece kimse anlamıyor lens olduğunu acaba yine aynı tonu mu alsam ? Bi rengi daha çıkmış ''giallo'' diye açık yeşil kullanan oldu mu acaba nasıldır doğal durur mu :26:
size bişey sormak istedi,m
ben hiç lens kullanmadım size sormak istediğim şeyler şunlar lenslerin çapları değişiyor mu benim göz bebeğim lensle daha büyük gözükür mü?
lenslerde uv güneş korumalı olanı var mı??
renk alttaki göz rengine göre değişir mi??
çok teşekkür ederim birde online satış yapan yerlerden alıyor musunuz hangisinden alıyorsunuz
Siyah gözlerim var cok tatlı Yeşil yada mavi doğal duran lens hangisi uygun bana kızlar acaba ? Damarli gibi hareliler bence daha cok ben buradayım diyor gibime geliyor sizce