- 12 Ekim 2012
- 91
- 3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oncelikle merhaba. Arkadaslar ben bir sey sormak istiyorum. Henuz 18 yasındayım ve bir senedir lens kullanıyorum. Fakat su an yogunlastırıcı lenslere fena sardım. Cok ta arastırma yaptım. Acueve 2 almak istiyorum. Focus zaten artık uretilmiyor. Acueve 2 satan guvenilir bir internet sitesi var mı bildiginiz? Hic bir yerde bulamadım. Lutfen biri bana yardımcı olsun bu konudaa
selam aır optıx almanı tavsiye ederin focuxun üreticisi üretiyor ciba vision bende genelde cibanın ürünlerini kulanırım yılardır göz üzeri çalışıyolar yılardır bu arada solisyonunda solo care aqua kulan inanılmaz memnun kalacaksın
Kızlar johnsonın acuvue 2 colors opaques renkli lensini kullanan var mı aranızda? şeffaf lenslerini yıllardır kullanıyorum renkli lenslerini de merak ettim.çapları da bana uygun ama kullanan oldu mu hiç?? kullandıysanız Türkiye'de satan bi yer var mı?
merhaba kızlar,ben 2 gün önce renklilens.com dan solotica marka ocre ve mel rengi lengi lens aldım, ocre rengi lengimin çiftini 177 liraya aldım ama benim göz rengim normalde de ela olduğundan mel rengi beni daha değişik gösterdi.be şekilde lensini satanlar oluyomuş hiç kullanmadım sadece sağ gözümde tekini denedim ve 1 yıllık lens.İsteyen olursa lensimi yarı fiyatına satabilirim.
Eki Görüntüle 681865 Eki Görüntüle 681867 Eki Görüntüle 681878 Eki Görüntüle 681879 Eki Görüntüle 681880 Eki Görüntüle 681881 Eki Görüntüle 681865 Eki Görüntüle 681867 Eki Görüntüle 681878 Eki Görüntüle 681879 Eki Görüntüle 681880 Eki Görüntüle 681881
fxeyes lenslerimizin saglıgı için en az 6 saat aosept. Aosepten sonra solo care aqua lens solüsyona bırakılmasını tavsiye ediyor aosepten direk göze asla en iyi solisyon solo care aqua herkese öneririm
Merhaba herkese,arkadaşlar lens almayı düşünüyorum fakat hiçbir tecrübem yok.Survıvorı izleyenler Fatmagül diye bi kız var gözlerinin lens olduğunu öğrendim ama çok güzel doğal duruyo,işi bilenler bi el atsınlar hangi renk ne marka bi lens olabilir acaba :) (çok mu saçma oldu acaba sorum )
Eki Görüntüle 715589 Eki Görüntüle 715590
çok güzel kız Allah için :) yorum bekliyorum ne renk su kızın gözleri :)