ben aldım sıteden valla herseyı vardı yanı gozlukculerdekınden farkı yok canım
arkadaslar ben harelı yesıl almıstım freshlook gozlerım koyu kahve kahve oldugundan pek bellı bıle dıeldı koyu bı yesıl olduler acaba ne renk alsım cok kararsızım
ben aldım sıteden valla herseyı vardı yanı gozlukculerdekınden farkı yok canım
arkadaslar ben harelı yesıl almıstım freshlook gozlerım koyu kahve kahve oldugundan pek bellı bıle dıeldı koyu bı yesıl olduler acaba ne renk alsım cok kararsızım
kıs sen bılıyomusun splusyonlar ne ıse yarıyuo sen cvp bver barı
canım bende freshlook pure hazel ıle yesıl arasında kaldım kendı rengım koyu kahve sanırım yesıl alcam cok bellı olsun ıstemıyorum zaten ama bu resımde de cok guzel durmus acaba kendı goz rengı ne takanın:bbo:fisfisfisfisfisfis
ben bişi sormak istiyorum lensle ile birlikte göz kuruluğunu gidermek için damla varya göz yaşı damlası diyolar onlar lens gözümüzde iken ondan damlatabilirmiyiz?
dur bari ben cvp veriyim....lensleri dezenfekte etmeye , sağlıklı ve temiz bir şekilde saklamaya yarıyo solüsyonlar cnm ...benim bildiğim kadarı bu ,buda bana yetiyooooooyerimseniben
ben marilyn mansonun lensinden istiyorum yabancı bi sitede buldum 30 $ falandı ama türkiyeye getirmiyorlarr =(
ya bende bukadar biliyorum yok sanki renk acma flan yazilmis diger sayfalarda yanlis okudum yada ben ondan sotrim dedim
ayyyyyyyyyyy
üamannnnn allahımmmmmm bu neeeeeeee bu rengımı cok arıyosunnnnnnnnkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
bu rengi istediğine eminmisin arkadaşım ya:1no2:Çok ürkütücü bence:bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?