Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Freshlook colorblends yeşil canım markası a.s.
ayyyyy bunlarda cok guzel yaa cok guzel durmuss senın kendı goz rengın ne canım yaa bende boyle bı ton olsun ıstıyosun bole kedı gozu gıbı degıl de cok begendımmhihoyyyt:teytey:
teşekkür ederim canım :S Neden böyle oldu anlamadım ya :S
Acaba lens losyonumu yaptı yada tozdan mı oldu yada lensin kendisimi hiç bilmiyorum :S
Geçsin enfeksiyon bakalım yeniden takıcam bu sefer böyle bişi yapıcakmı :S
canım benimde kapmıştı hatta bazen hala kapıyor..ama bunun sadece lensi suyla yıkamakla alakası yok benim gözlerim mesela çok hassas nekadar dikkat etsemde bazen kapıyor..bana da göz damlası vermişti doktor 3 tane ve yarım saatte bir neredeyse damlatmam gerekiyordu..ama verdiği damlalar çok iyydi gerçekten 3 günde geçti iltihabım..ama bu günlerde yine enfeksiyon kaptı sol gözüm ve kırmızı kırmızı incecik damarlar oluştu gözümde..bu seferki biraz daha farklı hiç böyle olmamıştı bende anlamadım senağlamaBenim gözlerim enfeksiyon kapmışşşşşşş:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
Hep benimi bulur böyle şeylerr yaaa size oldumu böyle bişi:çok üzgünüm:
Şimdi günde 4 kere kullanıcağım 4 ilacım var:çok üzgünüm:
slm canlar..! fl pure hazel kabında bal rengı gıbı duruyo da takınca yesılımsı veya ela bır renk alır dımı ya kotu durursa.. ((
gercekten grimi güneşçim bu kadarmı güzel dorou ben alıcam ama karar veremiom gözlerim ela resim koyucamama nasıl
tam anlamıyla saf yeşil değil canım..ela-yeşil duruyorlar..
yeşilimsi bal rengi diyim daha doğrusu
Bişey sorucam kızlar bir ara burda reklamı olan bir siteden lens alan arkadaşlar vardı, acaba gelen lenslerde sağlık bakanlığının hologramı varmıydı kutunun üstünde bilgisi olan var mıkaydirigubbakcemile2