ayyyyyyyyyyy
üamannnnn allahımmmmmm bu neeeeeeee bu rengımı cok arıyosunnnnnnnnkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
bu rengi deil bunun açık mavisini buz mavisi
işte bu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayyyyyyyyyyy
üamannnnn allahımmmmmm bu neeeeeeee bu rengımı cok arıyosunnnnnnnnkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
bu rengi deil bunun açık mavisini buz mavisi
işte bu
çok güzel duruyor. markası nedir ve rengi, bu lensin
canım senin için tekrar koyayım menekşe rengini
alalı oluyor biraz...kendi solusyonumu bulamadığım için opti free alıp kullanmak zorunda kaldım..acilen onu bulmuştum..şimdi opti-free den sanırım daha mor gözüküyorlar resimdekinden ama yine de çok güzel :)
yaa kızlar ben bişi sorcamda nerde sorucağımı bilemedim bari burda soriyim..!lens alcam ama esmer tenliyim mavi mi yoksa yeşil mi alsam karar veremedim bi yardımcı olur musunuz??hangisi daha çok yakışır sizce????
Canım güle güle kullan lenslerini .Uzun zamandan beri gelmediğim için yeni gördüm.Ama gerçekten de emeralda benziyor o lenslerini pek beğenmemiştin.Herneyse sen beğendikten ve benimsedikten sonra hiç sorun yok... :)
esmer tenliysen bana göre yeşil daha gider........................[/QUOTE
yaa ben aslında yeşil alcaktım bi yerde mavi gözlü esmer bi kız gördüm çok güzel duruyodu ondan sonra aklım karıştı...!yardımın için çok tşk ettim cnm:1rolleyes:
Güneş lenslerin biraz garip durmuş sanki :S
Gerçi sen beğendiysen sorun yokta...
[/IMG] benim lensim gri ama mavi gibi duruyor ve çok doğal. bu resmi daha öncede koymuştum. ama göemediyseniz diye koyuyorum. herkes kendi gözüm zannediyor. renk,mavigri tonlamalar veriyor
Canım bunlar Rainbow sanırım yanılıyormuyum ..Ama senin göz rengin koyu kahve değildi diye hatırlıyorum...Daha önce de görmüştüm ama şimdi çok daha fazla hoşuma gitti.E tabi lenslerimin süresi dolunca tekrardan arayış içine girdim