yaa gnzcim nie kendini suçlu hissediosun sonuçta hepimiz alırken denedik koyu durcağını alırkende biliodum ztn, aslında ben dark green i beğenmio deilim hatta şuan gözümde dark greenlerim war:) hergün takıorum gündelik bi lens olarak kullanıorum ztn yüzüme hoş bi aydınlık katıo ama iştee koyu biraz rengi öle çok iltifat almıorum ama yüzüme aydınlık kattığı için sewiyorum. hazeli çok beğendim göz renginide güzel açmış hazeli alırsam dark greenlerimi bi köşeye atmam gündelik olarak makyajıma göre we ruh halime göre takarım bende:)
Contact lenses - Coloured - Soleko Queen Color (2 Pack) - BENNEWITZ EYECARE DIVISION - English
bak cnm bende bitane buldum burda 8.6 14.00 yazıyo...
canımcım pörtlek görüntünün sadece ölçüyle ilgisi yok...doğal göz renginden çok uzak olan çok açık renk seçince lensler daha pot görünüyor..rainbowun açık renkleri bende pot durdu ama gözüme yakın renkleri öyle değil...renk seçimine de bağlı biraz
evet cnm bende bakıyorum heryerde farklı yazıyo..unutkan olduğum için net hatırlayamıyorum şişeyi attım 14.00 mü 14.20mi:)ama çok fark yoktur sanırım bide merak ettiğim 8.6 ile 8.7 arasındaki fark...ben göz çapımı ölçtürmedim ama rainbow bana tam oluyo tanitada öle ama mesela sophistic denediğimde pörtlemiş gibi durmuştu büyük geldi bana:)
kızlar ben bayıldım hazel lerin güneşteki duruşuna sizde beğendiniz sanırım ama hazel i denemeden almayın çünkü bende mesela çok farklı durmuştu Güneşteki gibi dursa hiç düşünmeden alırdım..
kızlar ben bayıldım hazel lerin güneşteki duruşuna sizde beğendiniz sanırım ama hazel i denemeden almayın çünkü bende mesela çok farklı durmuştu Güneşteki gibi dursa hiç düşünmeden alırdım..
bide cnm mavi arıyosan tanita tikaram gri var yapısı dark green gibi cuk diye oturuyo göze ve mavimsi duruyo bi dene cnm istersen genelde her yerde oluyo damar sıfır...
cnm ya izmirde testeri olmayan markaları soyluyorsun hep =)=)
sen daha once tanita tıkaram kullandın mı ......cnm ben grey hiç dusunmuyorum aslında canlı bi renk istiyorum .....
cnm var ya dunden belli aklıma kac tane lens soktun artık lens bakmam diyordum ama sayende butun dusuncelerim degistti=)=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?