ben kullanırım bunu bitanem...beklediğimden biraz farklı fakat bana en çok yakışan rainbow rengi bu oldu canım...dark greenden daha çok sevdim...
düşünen arkadaşlara şunu söyleyim...bu renk gerçekten göz rengini baya açıyor...kahverengi durmadı kesinlikle...ve koyu gri füme lens havası var.....hiç yeşil yok....ocrelere benzettim ben...
belki doğal gri lens arayıp bulamayanlar bile bakabilir...gri lenslerden çok daha doğal bir grimsi hava var...
resimleri acele çektim o yüzden doğru dürüst olmadı pek...kimisinde açık kimisinde koyu çıktı...ama lens de zaten orta tonda ve hem bal rengine hem griye meyleden duruşu var...
doğal duruyor ama lensliğini belli eden bir tarafı da var...yani dark green kadar doğal olduğunu söyleyemem....fakat öyle karşıdaki insana da boncuk boncuk bağırmıyor...ama çok beğendim günlük olarak kullanabilirim....
güneş cnm süper olmuş çok yakışmışlar ve çok doğal bencede senin rengin bu...güle güle kullan cnm:)......
cnm ben ocrelerden hiç hoslanmıyordum kum rengi gibi degisik bi rengi var gibi duruyordu .....fot.lardan mıdır nedir ben senin hazelleri biraz fıstık yesiline benzettim .......aslında fıstık yesili ile ocre karsımı gibi bi rengi var gibi ........tabiki sen daha iyi bilirsin ............
tatlısım peki ya hazellerin kapta durusu nasıl ? ama cok soru sordum kusura bakma cnm
evet ocreden daha belirgin daha hoş rengi bence ben çok beğendim hatta bayıldım:)ilk işim gidip denemek olucak:)bu arada canım resim nasıl yüklicem giallo resmimi koyayım bende...
evet ocreden daha belirgin daha hoş rengi bence ben çok beğendim hatta bayıldım:)ilk işim gidip denemek olucak:)bu arada canım resim nasıl yüklicem giallo resmimi koyayım bende...
canım imageshack.us sitesine gir...gözat de..resmi seç..start upload de bekle...
sonra linkler çıkcak hotlink for forums (1) linkini kopyala buraya yapıştır :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?