Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canımcım milletin ağzı torba değilki büzesin....ona bakarsan ben giallo kullandığımda da bana soran olmuştu...üstelik soran da gittiğim hastanedeki görevlilerden biriydi..o da aynen gözleriniz lens dimi dedi....düşün yani giallo gibi bir lensi bile anlayıp soran çıkıyor...
aslında bir lens ne kadar doğal olursa olsun mutlaka anlaşılıyor...zaten insanlar şöyle mantık üretiyor....saç rengi koyu olan kişilerin asla renkli gözlü olamayacağını düşünerek, ya saçları boyadır yada gözleri lens diye düşünüyorlar...ülkemizde az kişinin saçlarını kendi isteğiyle koyulttuğunu düşünürsen, doğal olmayan tarafın gözler olduğu ortaya çıkıyor ufak bir mantık hesabıyla...
ben onun için açık renk lens bakmıyorum artık
insanın sosyal hayatını olumsuz etkileyecek bi lens secimi yapılmaması gerektigini dusunuyorum ...
canım anlıyorum senin istediğin rengi ben de öyle doğal açık bi kahve istiyorum umarım istediğim gibi çıkar kararsız kaldım ben de elitele fantasy arasında çünkü fantasy de pupil daha küçük ve gözleri daha büyük gösterio benim gözlerim küçük olduğundan daha önce kullandığım lenslere göre elite line küçük göstermişti gözümü.Aslında rainbowda da kararsızım çok rahat gelmedi bu lensler bana uzun süre kalınca batma ağrı yapıyo ama onun kadar doğalı da yok o yüzden dedim soleko belki daha hafif yapıdaysa bide onu denesem mi diye.Düşünüp karar vericem artık süresi doldu lenslerin alırsam foto koyarım buraya yerimseniben
evet tatlım bende arkasına senin yazıcaklarını yazıcaktım kı sen yazmıssın =) ten rengi uyumunda evet cokta haklılar fakat koyu gozlere sadece opak lens olur demısler buna kesinlikle bende katılmıyorum ....benim su an kullandıgım greenler opak deiller ama inanılmaz yakısıyorlar .....boyle bi kıstas getrilmesinden hiçte hoslanmamıstım
evet cnm gozu parlak olanların opak lens takmalarını bende desteklemıyorum hem hos durmuyor hemde dedigin gibi kedi gozunun parlaklıgınıda alıyor
gozu mat olanların da opak lens secimi yapmalarını daha dogru buluyorum .....cnm seninle dusunduklerimiz cogu zaman aynı yonde oluyor =)
iyi aksamlar kizlar opak lens nedir:sm_confused: anlayamadim yardimci olurmusunuza.s.