Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu deli gibi aşık olduğum daha önceki lensim ,pretty eyes.pearl..bunlarda yıllık lensler. aylık pretty eyeslarla ilgisi yok, bu arada... türkiyede bulabiliyordum.. şu anda yok.. ama artık siparişle bir lens sitesinden yurt dışından getirtilebiliyormuş.en yakın zamanda tekrar bundan ısmarlayacağım.
teşekkür ederim. bir sitede bende gördüm. sanırım aynı site o... tel. konuştum. 1 ay bekleyecekmişim... sanırım,oradan ısmarlayacağım...benden hoslanmadıgını biliyorum ama genede yazayım dedim bi sitede yıllık pretty eyes gordum sanırsam turkıyede de var ...neyse bilgilendirmek amaclı yazmıstım .....umarım isine yarar.......
kızlar bu arada amazon yesillerim elime gecti .....bana hiç yakısmadıgı için arkadasa verdim .....amazon greyler gibi 1 gunluk 30 dkka kullandıgım bi lens oldu ......amazonlardan artık elimi ayagımı cektim =(
Hazel düşünen arkadaşlar freshlook cb nin brownuda turuncu kahve duruyor arkadaş da gördüm sizce nasıl düşünen oldu mu hiç ?
canım zamanında hevesini kırmamak için söylemek istemedim ama beğenmeyeceğini tahmin ediyordum...ama ani bi kararla ısmarlamış bulundun..bende olmaz o sana diyemedim...
cnm haklısın ne desen .....melleri de anı bi kararla ısmarladım umarım onlar iyi durur cope gitmez=)
Çok teşekkür ederim Güneş, şimdi solüsyon renu aldım bakalım nasıl olcak, devam ederse rainbow markasını deniycem bi de, genelde herkes memnun (bu arada optifree solüsyonu ile ovalıyordum ben hep, hiç bilmiodum ovalanmaması gerektiğinisolusyondan da kaynaklanıyo olabilir..eğer sorun başka marka solusyonla da çözülmüyorsa o marka lense karşı alerjin var demektir...her marka lens veya her marka solusyon herkese iyi gelmiyor...
mesela ben de b&l nin lenslerini takamam ve solusyonlarını kullanamam..ama freshlook ve rainbowda öyle sorunum olmadı...fakat kişiye göre değişiyo freshlooktan rahatsız olanlar da var...
ne marka solusyon kullanıyorsun bilmiyorum ama eğer opti-free kullanıyorsan o solusyonla lensleri temizlerken parmağınla ovalamaman gerekir...ovalanma gerektirmeyen solusyonlarda ovalama yaparsan da bulanıklık oluşuyor..
merhaba kızlar yeşil hareli lens almak istiyorum ama internette dia..gibi sayıların olduğu seçenekle çıkıyor.numarasız almak için nasıl seçim yapmalıyım?
canım dia dediği lensin çapı oluyor...14.00 civarında rakamlar oluyor genelde o değer..
b.c. ise temel eğri demek oluyor 8.3 ile 8.7 arasında değişen seçenekleri var
temel eğri ve çap numaranı öğrenmek için göz doktorunda ölçtürmen gerekiyor canım...
görme numarası ise 0.00 olanı numarasız demek oluyor..
canım çok teşekkür ederim.yarın dr a gidiip ondan sonra sipariş vermeden yine sizlere danışırım. bu arada hangi internet sitesi daha ucuz ve güvenilir?bu konu da da yardımcı olursan çok sevinirim