Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya keşke rainbow bal renginin bir resmini bulabilsek..
bende çok merak ettim..
inşallah hayalimdeki kahverengiyi verecek lenstir
Mrb arkadaşlar ben de yaklaşık 2 aydır freshlook hareli gri kullanıyorum, ancak bulanıklık tam geçmedi bir de lensleri sürekli gözümde hissediyorum, özellikle akşam üzeri işten eve geldiğimde daha da bulanıklık arıyor, sizce markadan mı yoksa renkli lensler hep böle midir?
kıslar formun hepsini okuyamadım ama hiç lazerle tedavi olmayı düşünmedinizmi???yanlışım varsa lütfen düzeltin anladıgım kadarıyla estetik amaçlı degil lensler sabit lens kullanıyorsunuz degilmi?...:içelim:
kıslar formun hepsini okuyamadım ama hiç lazerle tedavi olmayı düşünmedinizmi???yanlışım varsa lütfen düzeltin anladıgım kadarıyla estetik amaçlı degil lensler sabit lens kullanıyorsunuz degilmi?...:içelim:
Fikirlerin için sağol bitanem :1hug:
sayende merak eden arkadaşlar da 3 renk hakkında birden aydınlanmış olacaklar :)
evet giallolar her zaman bahsettiğim gibi çok da aman aman lensler değiller...ortada birşey işte öyle çok iyi değil, çok kötü de değil..
Dark greenleri ilk başta çok sevmiştim....meğer daha önce rainbowun açık renklerini kullandığım ve rahatsız olduğum ortasının genişliği belli olmadığı için sevmişim...
ne yazıkki dark greenler benim gözlerimi çok çok koyulaştırdılar...gözde durdukçada lacivert-maviye dönüyolar....kapalı mekanda "siyah lens" takmış gibi gözüküyorum...
Açık kahve gözlerim siyah-turkuaz gibi bişey oldular...ben ilk başlarda ortadaki deliği kafama taktığım için bu renkte ilk defa göremeyince bu lenslere ondan bayılmışım meğer..
kötü demiyorum ama acayip koyulaştırdı benim gözleri...sanırım koyu kahve gözlerde daha iyi duruyor...
canımcım tavsiyen için sağol..valla daha da meraklandım...hazeli biraz ayrıntılı anlatırmısın canım...giallonun yeşilsizi derken..renk sonucu benim tahmin ettiğim gibi bal-kahve mi oldu ? giallodan daha koyu olduğunu düşünüyorum
yani güneş vurunca rengi açılan ve sarımsı turuncumsu parlayan kahverengi gözler gibi mi oldu ? benim doğal göz rengime benziyor mu ?
yani sarı derken öyle direkt sarı değil sanırım...(mel gibi değildir en azından) turuncumsu sarı dimi...yani kavanozdaki bal gibi...lensin kabındaki rengi turuncuydu sanırım ...çok sordum kusura bakma
kızlar bugün rainbow hazel i denedim gialloyuda denedim dark greenide.Giallo gözümde hani açık doğal gözler bi farklı parlarya öle parlak durdu ama bana biraz fosforlu bi renk gibi geldi.Böle nası desem sarı ama yapay bi yeşili war gibi geldi aslında güzel ama bende rengi pek doğal durmadı yada en azından ben kendime pek yakıştıramadm.Hazel ise şöle diyim Giallonun içinde yeşil tonları olmıyanı gibi sarımtrak duruyor ancak onuda pek beyendim.Dark green ise gözümle çok iyi kaynaştı ve güzel bi ela tonunda durdu gözümün içindeki kahveyle bana kalırsa güzel bi uyum sağladı ve bende ona karar verdim.Şimdi bekliyorum:) Buarada burda rainbow u öneren herkese teşekkür ederim daha önce hiç denememiştim ve gerçekten böle yapay duran lensler diil renkleri gerçekten çok sevdim gözün kendi parlaklığını söndürmüyo yani diğer lensler gibi gözünüzde farklı bi göz gibi diil sadece içindeki rengi değiştiren bi tonda renkleride çok iddaalı olmadığı için gerçekten çok hoşuma gittiler.
Güneşcim hazel i denemeni öneriri gerçekten hoşuna gitceğini düşünüyorum senin sende benim gibi doğal duruşunu seviyosun çünkü=)
güneşçim böyle bi ela istiyorum tam sarı bu oluyor sanırım??freshlookun colorbrend hazelini önermiştin o böyle durur mu canım ben de. gözlerim orta kahve ..