- 30 Kasım 2014
- 28.409
- 125.083
zannetmiyorum canım kokmaz gibi geliyor. kokan asıl karabuğday. kinoa da pek koku yok amakinoanın bi kokusu var ya, onu ancak tuz karabibrle bastırıyorum aşurede kötü kokmaz mı ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
zannetmiyorum canım kokmaz gibi geliyor. kokan asıl karabuğday. kinoa da pek koku yok amakinoanın bi kokusu var ya, onu ancak tuz karabibrle bastırıyorum aşurede kötü kokmaz mı ki
Bu gün resmen sınanıyorsunSimdi de et cikardilar izgara yaoacaklarmis te allahim yarebbim
Afiyet olsun canım İçin rahat değilse yarın hafif beslen dengelenirLenaG A Asya89 Mthn83
İyi Akşamlar Kızlar
10:00 2 haşlanmış yumurta, 8zeytin, yarım kk.yağlı beyaz peynir, 16gr.kaşar peynir, birkaç parça şarküteri ürünü, dün sabahtan kalan 2yk.omlet, bol salatalık, şekersiz çay.
Akşam yemeği 19:45 bitti.
1 dolu kase sarımsaklı yağlı yoğurtlu semizotu yemeği , 1kase az tereyağlı ama yağlı sütle patates püre, 60gr.tavada kırmızı et az yağda pişti, bol salatalık, 4kayısı.
3.5 litre su
Bugün tadilat malzemesi için dışardaydık o yüzden akşam yemeği gecikti dışarıda yemeyide istemedim bugün başlandı kırıldı döküldü şimdiden yoruldum yarın napcam bakalım
Yemek konusunda da salı dan bugüne 2 gündür cozuttum inşallah cumartesi ye yansımaz bu kadar çaba verdim korkuyorum
Perşembe, cuma meyveli yulafa devam
Spor birtek Koçtaş ta yürüdüm oda bukar
Afiyet olsun iyi direnmişsinMenüm LenaG Mthn83
Sabah 9.00 : yarım simit 2 kk peynir
Bol salatalik bes zeytin
3 kasik Karışık Kuru sebze kavurmasi
Ara: 1 hurma 15 gr cikolata
Ara: 2 hurma sekersiz kahve
Aksam 16.30: 1.5 kasik haslama et
semizotlu salata 1 tabak
Semizotu salatalikli cacık 1 kase
4 kaşık yogurtlu karışık kuru sebze
2 dilim karpuz
Ara: sekersiz kahve
1 hurma 1 ceviz 5 cig badem
Kiraz sapi cayi
Spor 12 bin adim su 3 litre
Bugun ablam hollandadan geldi evde envai cesit cikolata ve abur cubur var. Aksam yemeğinde keskek falan vardi. Arada dondurma yediler. Bu ortamda iyi idare ettim
Afiyet olsun yanlış okumuşum patates salatasını sonradan gördüm 4 yk yeterli canımSelamlar canlarım bugün ağrı ve yoğunluktan yazamadım
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
Salatalık
5 zeytin
1 İnce dilim beyaz peynir
1 İnce dilim tam buğday ekmeği
Şekersiz çay
Akşam
1 kepçe çorba
7 yemek kaşığı patates salatası
5000 adım
Spor yok (ikisini aynı gün yapınca ağrılar zorluyor)
2 lt su
A Asya89 @Elhan LenaG
Afiyet olsun kaptanımBende menümü yazayım kapatayım günü.
Kahvaltı
1 yumurta
2 küçük dilim kaşar peynir
3 adet zeytin
Bolca yeşillik
2 dilim tam buğday ekmeği
Çatal ucuyla tereyağı ve bal
1 bardak çay
Ara öğün
1 fincan türk kahvesi+1adet hurma
Öğle
1 kepçe semizotlu ekşili çorba
Ara öğün
Etinin bitter çikolatalı diyet birşeyi ama ne idi bilmiyorum
Akşam
5 parça tavuk göğsü dilimi
Bir kase salata
Adım sayısı 13200
Bunun 11 bin adımı tempolu idi
Şu ne kadar içtim bilmiyorum ama iki litreyi kesin geçmiştir.
LenaG A Asya89 Mthn83
Afiyet olsun püre hiç olmasaymış daha iyi olurmuş yerine 1 dilim tbe daha uygun bir seçim sankiLenaG A Asya89 Mthn83
İyi Akşamlar Kızlar
10:00 2 haşlanmış yumurta, 8zeytin, yarım kk.yağlı beyaz peynir, 16gr.kaşar peynir, birkaç parça şarküteri ürünü, dün sabahtan kalan 2dolu yk.omlet, bol salatalık, şekersiz çay.
Akşam yemeği 19:45 bitti.
1 dolu kase sarımsaklı yağlı yoğurtlu semizotu yemeği , 1kase az tereyağlı ama yağlı sütle patates püre, 60gr.tavada kırmızı et az yağda pişti, bol salatalık, 4kayısı.
3.5 litre su
Bugün tadilat malzemesi için dışardaydık o yüzden akşam yemeği gecikti dışarıda yemeyide istemedim bugün başlandı kırıldı döküldü şimdiden yoruldum yarın napcam bakalım
Yemek konusunda da salı dan bugüne 2 gündür cozuttum inşallah cumartesi ye yansımaz bu kadar çaba verdim korkuyorum
Perşembe, cuma meyveli yulafa devam
Spor birtek Koçtaş ta yürüdüm oda bukar
Canım önce problemlerini çözmelisin ondan sonra sakin kafayla odaklı olarak sağlıklı beslenmeye geçebilirsin gibi geliyor bana
İnşallah canım dua eder dua beklerimAfiyet olsun yanlış okumuşum patates salatasını sonradan gördüm 4 yk yeterli canım
bir an önce devlet hastanesinden randevu bulabilirsin inşallah
Cumartesi tartısına yansırsa önümüzdeki hafta telafi ederim nasipse çünkü hatırlarsanız aynı patates püresini dünde yedim kaptanımAfiyet olsun püre hiç olmasaymış daha iyi olurmuş yerine 1 dilim tbe daha uygun bir seçim sanki
İnsallah canim benimÖzele gitmek bize 60 70 bine patlayacak galiba o bulduğum doktora okuma grubunda bir arkadaş geçen yıl 2 ay için 40 bin tl vermiş
Ben normal bir devlet hastanesi ne gidip tedavi olmaya karar verdim malesef imkanlar ve şartlar özel tedavi için mümkün değil
Hepinizden dua beklerim
Sizin için her şeyin yoluna girmesini dilerim.
Amin amin amin ecmain canım Rabbim razı olsunİnsallah canim benim
Boyle bir zamanda özel hastane hepimiz icin zorlayici
Allah kolaylik versin
İnsallah randevunu bulur iyi bir doktora denk gelir ve şifa bulursun
Afiyet olsunİyi aksamlar
17 Temmuz beslenme listem
İlk öğün 13:00
4 yk yogurt
2 yk granola
2 kayısı
1 tk fistik ezmesi
Ara 16:00
2 salatalik
Badem findik
Yesilcay
Akşam 18:10
Ev pidesi yesillik top peynir
Sabah 30 dk eliptik
Aksam 1 saat yürü koş
2.5 l su ictim
Eki Görüntüle 3453945 Eki Görüntüle 3453946 Eki Görüntüle 3453947
Afiyet olsun canım pilav fazla kaçmış, hareket az kalmış17 temmuz
Bugünkü menü çok iç açıcı değil. Evde değildim çünkü.
Sabah 11 den akşam yemeğine kadar 4 galeta 5 yeşil şeftali yedim 1 bardak da ayran içtim.
Akşam yemeği 19.00
6-7 tepeleme yemek kaşığı patates bezelye yemeği, 6 yemek kaşığı bulgur pilavı bir büyük bardak ayran
4000 adım + 2,5 lt su + 1 lt maden suyu yeşil çay kiraz sapı limon karışımı
LenaG A Asya89 sibel_84