- 19 Kasım 2013
- 18.659
- 33.645
-
- Konu Sahibi kahveasigibibayan
otursun kendi yapsın o zaman.Evet bayanlar durum bu.bende istiyorum cocugum olsun bi bucuk yillik evliyim 3 aydir deniyoruz cocuk fakat olmuyor.bunuda ona soylemedim.daha doktora gitmeyede erken diye düşünüyorum fakat kv devamli (2gunde bi ) torun istiyorum diyor bende tamam insallah diyorum ama nedirki bu devamli demek ? Bu arada ilk ve tek gelin benim . Ya cocugum olmazsa diye korkuyorum napcagmi sasirdm(
Doktora hic gitmedim bu ayda deneyip olmazsa gidicem zatenCnm doktora hamilelik düşünüyorum diye gittinmi... sakin kafana göre 1 sene bekleyip gidip deme simdiden gidip muayene olacaksın folik baslaticak troid lerine baktiracak bir iki birsey daha vardi unuttum...Eğer gitmediysen ve zaman kaybetmek istemiyorsan hemen git :)
Cnm bak ben bebek istediğim anda hiç denemeden gittim çocuk istiyorum diyince benden test istedi kan verdim ve sonunda troid hastasi oldugumu tesadüfen öğrendim. ...Eğer yaptir masayı deneyip deneyip olmayınca gitsydim zaten troid hamile kalmayi geciktiriyor ama diyelimki hamile kaldim düşük yapma ihtimalim olacaktı. .....Ayrıca folik asit hamile kalmadan önce baslaman gerek kolay gelsin şimdiden ben tedavimi oldum şükür şimdi 6 haftalık hamileyim :) darısı başınaDoktora hic gitmedim bu ayda deneyip olmazsa gidicem zaten(
Hangi curretle hergun hergun sorabiliyor.1 yil olmadan doktorlar bile birsey yapmiyor.bosverin kvnin cocuk istemesi siz istiyormusunuz en onemlisi bu.siz simdiden olmazsa diye stres olmussunuz.Esiniz versin cevabi sorun bende tedavi oluyorum desin sesi kesilir.Evet bayanlar durum bu.bende istiyorum cocugum olsun bi bucuk yillik evliyim 3 aydir deniyoruz cocuk fakat olmuyor.bunuda ona soylemedim.daha doktora gitmeyede erken diye düşünüyorum fakat kv devamli (2gunde bi ) torun istiyorum diyor bende tamam insallah diyorum ama nedirki bu devamli demek ? Bu arada ilk ve tek gelin benim . Ya cocugum olmazsa diye korkuyorum napcagmi sasirdm(