kv cocuk istiyorum diye tutturdu

Başlığı görünce yapsın o zaman bir tane diyesim geldi.
Başkası istiyor diye çocuk yapılmaz, siz hazır değilseniz sırf kayınvalideniz çocuk sevecek diye olmaz.
Bir daha söylerse zamanı gelince olur deyin

Benim bir tanıdığım kayınvalide, gelinine çocuk istiyorum diye tutturmuştu. Gelinin de bir sorunu yoktu ama olmamıştı. Kayınvalide hamile kaldı Madem doğuramıyor ben doğurayım onu büyütsün dedi. Ama bir kaç ay sonra gelin de hamile kaldı. Amca yeğen büyüyorlar... Var böyle arızalar.
Siz hiç stres yapmayın. Stres faktörü çok önemli. Çok istiyorsa kendisi doğursun. Aynen böyle söyleyebilirsiniz.
O utansın.

Bide bi kac akrabasinin cocugu olmuyormus bide bana bunu anlatıyor esime diyorum oda daha yasin kac bosver illaki olur cocugumuz diyordu simdi ise esimde tutturdu cocuk diye.sanki ben istemiyorum sanki hergun yapilabiliyor cocuk ((

Cnm doktora hamilelik düşünüyorum diye gittinmi... sakin kafana göre 1 sene bekleyip gidip deme simdiden gidip muayene olacaksın folik baslaticak troid lerine baktiracak bir iki birsey daha vardi unuttum...Eğer gitmediysen ve zaman kaybetmek istemiyorsan hemen git :)

otursun kendi yapsın o zaman.
hayret bişey ya.

Doktora hic gitmedim bu ayda deneyip olmazsa gidicem zaten (

Doktora hic gitmedim bu ayda deneyip olmazsa gidicem zaten (
Cnm bak ben bebek istediğim anda hiç denemeden gittim çocuk istiyorum diyince benden test istedi kan verdim ve sonunda troid hastasi oldugumu tesadüfen öğrendim. ...Eğer yaptir masayı deneyip deneyip olmayınca gitsydim zaten troid hamile kalmayi geciktiriyor ama diyelimki hamile kaldim düşük yapma ihtimalim olacaktı. .....Ayrıca folik asit hamile kalmadan önce baslaman gerek kolay gelsin şimdiden ben tedavimi oldum şükür şimdi 6 haftalık hamileyim :) darısı başına

annemde bizim çocuk istemedimiz halde bazen söyler ısrar edemez biraz tersimdirde bende ona derim anne çok istiyosan sen yap mis gibi diye kvmde çok istiyor ama biz istemediğimiz için çok ısrar edemiyor kızının 2 çocuğu varda illa erkekden istiyorlar neme lazım soyları falan tükenir

Kv ile kocan istiyor tamam da sen istiyor musun? Çalışıyor musun işteyken sen çocuğa kim bakacak? Evdeysen eşinin maaşı yetecek mi? Özel sağlık sigortan var mı? Bunları etraflıca düşündün mü?

benimkide öyleydi..2-3 ay denedik olmayınca test yaptırdık sorun eşimde cıktı.kv de cok ustume gelmeye basladı.bende dayanamayıp söyledim tedavi oluyor falan dedim.o gun bugundur agzına almıyor bebek lafını.
1.5 yıl oldu en basından beridir istiyoruz ama hala beklemedeyiz

Senin kaynanaya kiziyorum ama bakma aynisindan bende de var
Bana da sormustu kaynanam arabada yalnizdik ben zaten hamileydim ama gizliyordum ehehe duymamis gibi davrandim hatta dalga gectiydim
Kadincagiz bana dedi ki cocuk almayi dusunmuyor musunuz?ben anlamadim nerden alicaz dedim sanki bakkalda satiliyor gibi
Meger onlrda oyle denirmis ne sacma gerzek bir laf

3 ay az bir süre kendinizi sıkmayın baskı hissetmeyin olur elbet ama bir şekilde ağzının payınıda vermek lazım kv.nin bende 2bucuk yıl bekledim artık soranlara olmuyor diyordum susuyorlardı duymak istedikleri bu deemekki Allah akıl fikir versin bu insanlara.

Hangi curretle hergun hergun sorabiliyor.1 yil olmadan doktorlar bile birsey yapmiyor.bosverin kvnin cocuk istemesi siz istiyormusunuz en onemlisi bu.siz simdiden olmazsa diye stres olmussunuz.Esiniz versin cevabi sorun bende tedavi oluyorum desin sesi kesilir.

Tamamen stresten bence şuan sizin durumunuz.
Hem kv niz hem bir yandan eşinizin tutumu yanlış.
Çıkın bir tatile en basidi kafanız rahatken o kaygı olmadan deneyin. öyle çok duydum buradan.
doktora gitmeniz için erken.
kafanızın rahat olması lazım.

ya bana çok ayıp geliyor kvlerin böyle mahremiyte girmsi.bi kere söyledi iki kere ama sıkmanın bir anlamı da yok ki.ayrıca 3. ay olmayabilir.doğum kontrol hapıyla korunduysanız 6 aya kadar çıkabiliyor.şunu da unutmamak gerek stresle yumurtalar doğru orantılıdır.kendini baskı altına sokarsan olmaz.koyver gitsin kv ne de anne tamam anladım her gün sen söyleyince olacak mı anlayamadım yani?falan de geçiştir.

3.yilimiza girerken cocuk düsünmeye basladik
Simdiki aklim olsa onceden doktora giderdim
Yinede Rabbim cok bekletmedi 7 ay sonra oldu cok şükür
Kayinvalidem cok torun isterdi ama durumumuzu duzeltelim zamani var diyince diretmezdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…