- 9 Temmuz 2011
- 1.425
- 753
-
- Konu Sahibi kahveasigibibayan
kv den kendisi mi doğuracak,ona ne ? bu kv lerin de burnunu sokmadığı bir yatak odası kalmıştı, o da oldu...Evet bayanlar durum bu.bende istiyorum cocugum olsun bi bucuk yillik evliyim 3 aydir deniyoruz cocuk fakat olmuyor.bunuda ona soylemedim.daha doktora gitmeyede erken diye düşünüyorum fakat kv devamli (2gunde bi ) torun istiyorum diyor bende tamam insallah diyorum ama nedirki bu devamli demek ? Bu arada ilk ve tek gelin benim . Ya cocugum olmazsa diye korkuyorum napcagmi sasirdm(
canım doktora gideceksen adetinin 2-3. günü git hormonlarına da bakılmış olur. çocuk olmuyor diye gitmek için erken ama çocuk düşünüyoruz diye gidebilirsin. genel bir hormonlarına bakılır bi de gebelikten önce folik asit kullanımı var onu verir. senin de kafan rahatlamış olurDoktora hic gitmedim bu ayda deneyip olmazsa gidicem zaten(
Evet bayanlar durum bu.bende istiyorum cocugum olsun bi bucuk yillik evliyim 3 aydir deniyoruz cocuk fakat olmuyor.bunuda ona soylemedim.daha doktora gitmeyede erken diye düşünüyorum fakat kv devamli (2gunde bi ) torun istiyorum diyor bende tamam insallah diyorum ama nedirki bu devamli demek ? Bu arada ilk ve tek gelin benim . Ya cocugum olmazsa diye korkuyorum napcagmi sasirdm(
hiç korkma canım ya ne kadar strese girersen o kadar kötü olur senin için hep öyle tamam de geç allahın izniyle olur ama sakın kafana takmaEvet bayanlar durum bu.bende istiyorum cocugum olsun bi bucuk yillik evliyim 3 aydir deniyoruz cocuk fakat olmuyor.bunuda ona soylemedim.daha doktora gitmeyede erken diye düşünüyorum fakat kv devamli (2gunde bi ) torun istiyorum diyor bende tamam insallah diyorum ama nedirki bu devamli demek ? Bu arada ilk ve tek gelin benim . Ya cocugum olmazsa diye korkuyorum napcagmi sasirdm(
Ben ne zaman istersem o zaman yaparım de geçEvet bayanlar durum bu.bende istiyorum cocugum olsun bi bucuk yillik evliyim 3 aydir deniyoruz cocuk fakat olmuyor.bunuda ona soylemedim.daha doktora gitmeyede erken diye düşünüyorum fakat kv devamli (2gunde bi ) torun istiyorum diyor bende tamam insallah diyorum ama nedirki bu devamli demek ? Bu arada ilk ve tek gelin benim . Ya cocugum olmazsa diye korkuyorum napcagmi sasirdm(
Doktora hic gitmedim bu ayda deneyip olmazsa gidicem zaten(
benimkide yeni evliyken hep öyle diyordu şimdi 7 sneelik evliyim olmıuyor çocugum .sesiini çıkaramıyor nasippp bu işlerrrEvet bayanlar durum bu.bende istiyorum cocugum olsun bi bucuk yillik evliyim 3 aydir deniyoruz cocuk fakat olmuyor.bunuda ona soylemedim.daha doktora gitmeyede erken diye düşünüyorum fakat kv devamli (2gunde bi ) torun istiyorum diyor bende tamam insallah diyorum ama nedirki bu devamli demek ? Bu arada ilk ve tek gelin benim . Ya cocugum olmazsa diye korkuyorum napcagmi sasirdm(