kv cocuk istiyorum diye tutturdu

Evet bayanlar durum bu.bende istiyorum cocugum olsun bi bucuk yillik evliyim 3 aydir deniyoruz cocuk fakat olmuyor.bunuda ona soylemedim.daha doktora gitmeyede erken diye düşünüyorum fakat kv devamli (2gunde bi ) torun istiyorum diyor bende tamam insallah diyorum ama nedirki bu devamli demek ? Bu arada ilk ve tek gelin benim . Ya cocugum olmazsa diye korkuyorum napcagmi sasirdm :KK43:(
kv den kendisi mi doğuracak,ona ne ? bu kv lerin de burnunu sokmadığı bir yatak odası kalmıştı, o da oldu...

Benim kv de tutturuyodu torun diye gelinler doğurmuyo ben doğuruyum bari diyodu bu arada 6 yaşında çocuğu var benim kv nin.ben de olur doğur diyodum.2 senelik evliyken hamile kaldım çok ağır geçti hamileliğim bir defa bile yardıma ihtiyacın var mi diye sormadı ben hep yattım bebeklerin düşme tehlikesnden.istemeye gelince çocuk da çocuk diyolar ama bakmaya gelince kimse olmuyor

Hic takma sen onun dedigini birak desin dursun..
Daha 3 aylik evlisiniz yahu ne acelesi varmis , belki sen bir kac yil istemeyecektin ozamanda zorlami yaptiracak alla allam

Benimki balayından döndüğümüzde bana geldiğinde :
'' Eeeeeee senin de yaşın geçiyor, çocuk yap'' demişti.
Bu arada 27' de evlendim eşim 36.
Mavi ekran vermiştim resmen.
Allah' tan boşanıyorum da kurtuluyorum deli kadından.
Sen hiç baskı hissetme üstünde, sorduğunda hayırlısı, kısmet, her şeyin hayırlısı, Allah bilir diye salla geç bence.

Ah bu kaynanalar! NEDEN karışırlar ki anlamam...
İlk senelerimde bana da bu baskıyı yapmaya çalıştılar,
ama ben sert çıktım ilk iki sene düşünmüyorum, beden benim..
yıpranan ben olucam ne zaman hazır hissedersem o zaman dedim..
Siz de net bir şekilde cevabınızı verin,
"düşünmüyorum daha erken" diyebilirsiniz..
Ki gerçekten henüz erken...

Son düzenleme:
Siz kv ye denediğinizi söylerseniz o da torun istiyorum der.
Daha 3 ay denemişsiniz bir durun bakalım
Benim kp de çok torun istiyomuş. Kızlarının çocuklarını torundan saymıyolar bu arada. Tek erkek eşimde. Bir gün banada dedi en az 4 tane istiyorum diye. Madem o kadar çok istiyosunuz bi kaç erkek daha doğurana kadar yapsaydınız çocuk baba keşke. Mahrum kalacaksınız çünkü biz başka çocuk düşünmüyorum dedim. Bir dahada ağzını açamadı.
Damızlık inek miyim ben çocuk siparişi veriyolar..

kv konuşulabilir bir insan olsaydı düşünüyoruz yada düşünmüyoruz diye anlatılabilirdi benimki denediğimizi vs biliyor olmadığını da çok destek oldu Allah için hep sıkma canını benm de 6 sene olmadı olur inşallah sizin canınız sağolsun vs diye. düşük yaptığımda bi kv ile konuşurken kendimi serbest bırakıp içimden geldiği gibi ağlayabildim ,annemle bile konuşurken hep bir savunma, umrumda değil ,ben üzülmüyorum psikolojisi vardı niyeyse bi kvyi yakın gördüm kendime.

ama biz düşünene kadar da bir kere bile lafını yapmadı torunun. belki ufak bir açıklama yapsan susar bundan sonra kırılmayasın diye

Doktora hic gitmedim bu ayda deneyip olmazsa gidicem zaten :KK43:(
canım doktora gideceksen adetinin 2-3. günü git hormonlarına da bakılmış olur. çocuk olmuyor diye gitmek için erken ama çocuk düşünüyoruz diye gidebilirsin. genel bir hormonlarına bakılır bi de gebelikten önce folik asit kullanımı var onu verir. senin de kafan rahatlamış olur

Daha erken olurrrrrr panik yapma sakın kasmada kendini akısına bırak.kasarsan illede olsun deesen olmuyor. Bide cok dua et.hiç haberin yokken oluverir anlamazsın.o kayınvalidede kendi doguruversin çok istiyosa.hiç kendini üzme daha düşünmyrz erken de ona.olur merak etme

Çocuk istiyorsa doğursun töve ya rabbim ya bir karışılmadık bu kalmıştı. Kendinizi strese sokmayın bence.
Biz istediğimiz vakit yapacağız deyin geçin. Doktor sürecinizi de anlatmayın belki karışırlar gerilirsiniz ne gerek var.
Allah gönlünüze göre versin en kısa zamanda inşallah.

"çocuk" istiyosa yapsın bi tane kendine.
torun istiyosa da adam gibi yolunca yordamınca konuşsun.
"siz bilirsiniz tabi ama vakti gelmedi mi kızım" falan tarzında olabilir.
nefret etmelik kaynana ! :KK20:

canım artık havadan sudan beslenmeden sağlıksız yaşamdan eskisi gibi ha deyince olmuyor çocuk yakınlarımda tecrübe ettim sen bi sakin dur sakın panik falan yapma zaten daha çok erken.Olur illa ki ama kv'ne nasıl tahammül ediyorsun lütfen onu uyar bizde istiyoruz anne inşallah Allah izin verdiği zaman olur vermezsede olmaz falan de.

Evet bayanlar durum bu.bende istiyorum cocugum olsun bi bucuk yillik evliyim 3 aydir deniyoruz cocuk fakat olmuyor.bunuda ona soylemedim.daha doktora gitmeyede erken diye düşünüyorum fakat kv devamli (2gunde bi ) torun istiyorum diyor bende tamam insallah diyorum ama nedirki bu devamli demek ? Bu arada ilk ve tek gelin benim . Ya cocugum olmazsa diye korkuyorum napcagmi sasirdm :KK43:(

madem çocuk sizde istiyosunuz öncelikle gerekli kontrolleri yaptırın eşiniz ve siz.Sonrada allaha bırakın.KV gelince kötü anlamda söylediğini düşünmüyorum sanırım oda torun aşkı ile yanıp tutuşuyor bunu devamlı dile getirmesi abes olmnuş ama büyütülecek bişey değil.Konuşmayı deneyin annecim inşşalah olur rabbim nezamn nasip gördüyse saati ve vakti gelmiş ise olur de bide istiyoruz diceksin ama beklemedeyiz.İnşallah allah gönlünüze göre verir.

hiç korkma canım ya ne kadar strese girersen o kadar kötü olur senin için hep öyle tamam de geç allahın izniyle olur ama sakın kafana takma

Ben ne zaman istersem o zaman yaparım de geç

Doktora hic gitmedim bu ayda deneyip olmazsa gidicem zaten :KK43:(

Ablam 3 yıl korunduktan sonra çocuk sahibi olmak için korunmayı bıraktılar ama 6 ay olmadı, hatta ona da çevreden sormaya başlamışlardı artık çocuk ne zaman yapıcaksınız felan diye; o da kafaya takmıştı hatta yumurtlama tarihi hesaplayıp özellikle o dönemde uğraşıyorlardı ama meğer ablamın da benim de erken yumurtlama durumumuz varmış. Ablam bir de regl dönemi bitince deneyelim olur belki deyip yapınca hamile kalmıştı =)) Aynı şekilde ben de reglden hemen sonraki ilk ilişkide gebe kalmıştım, ilaçla korunmayı bıraktığım ay hatta =)) Yani demem o ki yumurtanızın olgunluğa ulaştığı dönem sizde de erken ya da geç olabilir bunu bir deneyin derim bu ay.

Ek olarak kayınvalidenizin yaptığı da hiç hoş değil :63: Bir kere çıtlatırsın tamam torun olsa da sevsek gibi ama bu ne böyle insanı strese sokuyorlar zorla... Hiç sıkma kendini olmuyorsa da üzülme ne tedaviler var artık herşeyin başı mutluluk stressiz ortam =))

benimkide yeni evliyken hep öyle diyordu şimdi 7 sneelik evliyim olmıuyor çocugum .sesiini çıkaramıyor nasippp bu işlerrr

X