kv cocuk istiyorum diye tutturdu

Ablam 3 yıl korunduktan sonra çocuk sahibi olmak için korunmayı bıraktılar ama 6 ay olmadı, hatta ona da çevreden sormaya başlamışlardı artık çocuk ne zaman yapıcaksınız felan diye; o da kafaya takmıştı hatta yumurtlama tarihi hesaplayıp özellikle o dönemde uğraşıyorlardı ama meğer ablamın da benim de erken yumurtlama durumumuz varmış. Ablam bir de regl dönemi bitince deneyelim olur belki deyip yapınca hamile kalmıştı =)) Aynı şekilde ben de reglden hemen sonraki ilk ilişkide gebe kalmıştım, ilaçla korunmayı bıraktığım ay hatta =)) Yani demem o ki yumurtanızın olgunluğa ulaştığı dönem sizde de erken ya da geç olabilir bunu bir deneyin derim bu ay.

Ek olarak kayınvalidenizin yaptığı da hiç hoş değil :63: Bir kere çıtlatırsın tamam torun olsa da sevsek gibi ama bu ne böyle insanı strese sokuyorlar zorla... Hiç sıkma kendini olmuyorsa da üzülme ne tedaviler var artık herşeyin başı mutluluk stressiz ortam =))
Bende hep yumurtlama tarihinde deniyorum :KK43: yani reglden hemen sonra mi denemeliyim ?

Bende hep yumurtlama tarihinde deniyorum :KK43: yani reglden hemen sonra mi denemeliyim ?
Yumurtlama tarihin farklı olabilir diyorum. Yani bizimki öyleydi. Regl dönemimiz son derece düzenli 28 günde bir, bu hesaba göre 14. gün yani regl başladıktan 2 hafta sonra yumurtamızın döllenebilmesi için yeterli olgunluğa gelmiş olması gerekirken bizimki 1 hafta sonra yani regl bitiminde olgunluğa erişiyormuş. Sizde de bu tip bir durum olabilir ya da geç olgunluğa erişmek gibi bir durum da belki olabilir. Benim bebiş normal hesaba göre 1 hafta büyüktü orada ortaya çıktı bende de erken döllenme olmuş dedi doktor açıkladı. O yüzden ayın her döneminde deneyin derim ben ablam gibi 14. gün yapıcaz diye beklemeyin =)

Cnm şuan doktora gitsen bile hemen tedaviye bile başlamıyorlar en 1 1.5 yıl olmazsa sonra tedavi uyguluyorlar bence sıkıntı yapma. Kv gelince ona neymiş ne meraklılar şu torun meselesine benimde kv soruyordur hiçte umursamadım kendim isteyince yaptım :anneadayı:oldu :):emir_bebek:

Evet bayanlar durum bu.bende istiyorum cocugum olsun bi bucuk yillik evliyim 3 aydir deniyoruz cocuk fakat olmuyor.bunuda ona soylemedim.daha doktora gitmeyede erken diye düşünüyorum fakat kv devamli (2gunde bi ) torun istiyorum diyor bende tamam insallah diyorum ama nedirki bu devamli demek ? Bu arada ilk ve tek gelin benim . Ya cocugum olmazsa diye korkuyorum napcagmi sasirdm :KK43:(
benim kaynana da söylüyordu bebek istiyorum bebek istiyorum diye ,bende en son olur anne becerebiliyorsan eyvallah yap bi tane sevelim deyince susmuştu ..deneyin işe yarıyor:KK66:

23 yasindayim daha :KK43:

bu tereddütleri yaşamak için çok gençsin.
'eşin' dışında birisi çocuk istiyor diye çocuk yapılmaz ki..
herkesin tuzu kuru, taşıyacak, doğuracak bakacak olan sensin.
Senin istemen herşeyden önemli.

yaşın çok küçük, evliliğinin tadını çıkar. eşinle ortak şeyler yapın. gezin eğlenin.
gerçekten istiyorsan bebek dua et sadece, zamanı geldiğinde olucaktır.

Canım öncelikle acele etme.
1 yıl deneyeceksin olmazsa o zaman doktora gideceksin.
Ben de evlendiğimde kv bir kaç defa çocuk çocuk dedi durdu bir gün misafirlerin yanında o kadar canıma tak etti ki, sen çocuk mu istiyorsun dedim ''Evet'' dedi, ''Vallahi ne iyi olur doğur bi tane bizde arada sırada gelir severiz'' dedim o oldu bir daha asla bana torun muhabbeti yapmadı.
Bak öncelikle askı stres yapma sakin ol.
Benim 3 yıl çocuğum olmadı tamamen psikolojik dedi dr bir sürü testler tahliller yaşadıklarımı görsen dayanamıyordum. En son tüp bebek yaptırdım çok şükür ilk denemede tuttu. 18 aylık kızım var ve nasılsa benim çocuğum olmuyor diye korunmayı bıraktığımın 3. ayı tekrar hamile kaldım şimdi 2. bebeğim yolda. Tamamen psikolojikmiş artık inandım.
Sen de akışına bırak olacaktır.

maşallah o halde allah sağlıkla kavuştursun

Her soylediginde duymazdan gel. Ben bana soranlara oyle yapiyorum ya anlamamzliktan geliyorum ya da duymazliktan. Hayir yani o cocugu yapacak olan benim bakacak olan benim SANANE!!! Çok istiyorsan cocuk sevmek otur sen yap dicen tobe toobee

Tedavi olmanız için 2 yıl denemiş ve başarısız olmanız gerekiyor, bildiğim kadarıyla. Kendinizi sıkmayın, bunaltmayın. İnsanlar konuşurlar. Zora girip olacağı varsa da geciktirebilir bu stres. O da heveslenmiş herhalde işte kendince...
O da doktora yalan söylesin :) benim bir arkadaşm öyle yaparak tedavisini başlatmıştı. Beklemek istemediği için. Ayrıca 12 ay normal yolla hamile kalamazsan doktor tedavi yoluna gidiyor. Yoksa bekleyelim deyip hemen tedavi etmiyor.

X