- Konu Sahibi goldenarrow12
Ben de ayni durumdayim. Bende ikiz var 36 yasindayim. Bebekler de 1.5 yasindalar. Sabah 6 da kalkiyorlar. Ben evden 6:30 da cikiyorum. Esim cocuklari krese birakiyor. Ben 7-4 calisiyorum. Cocuklari 4:30 da kresten al, eve git, yemek yap, yemek ye, ortaligi topla, cocuklari yatir 8 oluyor. Daha sonrasinda ertesi gunun yemegini yapiyorum ve 9:30 da yatiyorum. Daha kucuk olduklari icin gece uyaniyorlar. Onlarla ilgileniyorum ve ertesi gun yine ayni. Esim vardiyali calistigi icin aksamlari tek oluyorum cogunlukla. Hafta sonu temizlik camasir ve market alisverisim var. Allahtan temizlik icin yardimci buldum, o aradan cikti.
Dinlendigim tek zaman ise geldigim zamanlar oluyor. bogazima kadar ise batmis durumdayim is yerinde ama yine de sessizce calismak beni daha az yoruyor.
Yalniz degilsiniz ama esiniz biraz anlayissiz. Bir suredir esimle de birlikte olacak vakit ve enerji bulamiyoruz ama bu konu simdilik bir sorun olusturmadi aramizda.
Dinlendigim tek zaman ise geldigim zamanlar oluyor. bogazima kadar ise batmis durumdayim is yerinde ama yine de sessizce calismak beni daha az yoruyor.
Yalniz degilsiniz ama esiniz biraz anlayissiz. Bir suredir esimle de birlikte olacak vakit ve enerji bulamiyoruz ama bu konu simdilik bir sorun olusturmadi aramizda.